‘Feyenoord, Ajax en AZ maken jacht op goaltjesdief van FC Barcelona’ | OneFootball

‘Feyenoord, Ajax en AZ maken jacht op goaltjesdief van FC Barcelona’ | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·06 de maio de 2024

‘Feyenoord, Ajax en AZ maken jacht op goaltjesdief van FC Barcelona’

Imagem do artigo:‘Feyenoord, Ajax en AZ maken jacht op goaltjesdief van FC Barcelona’

Feyenoord, Ajax en AZ hebben interesse in Pau Víctor van FC Barcelona, schrijft het Spaanse SPORT. Van de drie clubs zouden de Alkmaarders het meest concreet zijn voor de aanvaller die op huurbasis is overgekomen van Girona.

Víctor speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor Barça Atlètic, het tweede elftal van de Catalanen, op het derde niveau van Spanje. Daar was hij in 32 duels goed voor zeventien doelpunten, waarmee hij topscorer is van de divisie. Verder bereidde hij ook nog vier treffers voor. In de huurovereenkomst heeft de Catalaanse grootmacht een koopoptie van drie miljoen euro bedwongen.


Vídeos OneFootball


Mocht Barcelona die optie lichten, zullen ze Víctor met winst willen doorverkopen. Dat zou volgens SPORT kunnen door hem voor meer dan drie miljoen euro te verkopen, maar ook door een doorverkooppercentage te bedwingen.

Nu zijn er met Feyenoord, Ajax en AZ drie Nederlandse ploegen die wel oren hebben naar de diensten van de multi-inzetbare aanvaller, waarvan de Alkmaarders het meest serieus zijn. Daarbij krijgen ze wel concurrentie van enkele Spaanse ploegen, maar die zouden minder financiële mogelijkheden hebben. Of de speler zelf ook open staat voor een overstap naar Nederland, is niet zeker.

Saiba mais sobre o veículo