Van Gangelen voorziet transfer van 30 miljoen: ‘Moet Feyenoord of Ajax hem halen?’ | OneFootball

Van Gangelen voorziet transfer van 30 miljoen: ‘Moet Feyenoord of Ajax hem halen?’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·19 de maio de 2024

Van Gangelen voorziet transfer van 30 miljoen: ‘Moet Feyenoord of Ajax hem halen?’

Imagem do artigo:Van Gangelen voorziet transfer van 30 miljoen: ‘Moet Feyenoord of Ajax hem halen?’
Imagem do artigo:Van Gangelen voorziet transfer van 30 miljoen: ‘Moet Feyenoord of Ajax hem halen?’

© Videostill ESPN

Vangelis Pavlidis werd in de rust van AZ - FC Utrecht bewierookt bij het programma De Eretribune van ESPN. Presentator Jan Joost van Gangelen suggereert dat Ajax en Feyenoord aankomende zomer een poging zouden moeten ondernemen om de Griekse aanvaller los te weken bij AZ. De club uit Alkmaar stond bij rust met 3-0 voor, mede door een doelpunt en een assist van Pavlidis. De Utrechters kwamen in de tweede helft overigens terug tot 3-3.


Vídeos OneFootball


Na zijn treffer tegen de Domstedelingen staat de 25-jarige spits op 29 doelpunten in 34 competitieduels deze voetbaljaargang. “De werklust van die Pavlidis is wel echt ongeëvenaard”, stak Van Gangelen van wal in de rust. “Santiago Giménez gaat misschien weg bij Feyenoord. Misschien denkt Ajax wel als er een bod van 60 miljoen op Brian Brobbey komt: strik eromheen. Zou Pavlidis het ook kunnen bij Feyenoord of Ajax?”

Imagem do artigo:Van Gangelen voorziet transfer van 30 miljoen: ‘Moet Feyenoord of Ajax hem halen?’

© IMAGO - Vangelis Pavlidis is een van de uitblinkers van AZ dit seizoen.

De analisten aan tafel, Karim El Ahmadi, Kees Luijckx, Kees Kwakman en Mario Been, reageerden eensgezind: “Natuurlijk, zeker!”, klonk het aan tafel. El Ahmadi prees de veelzijdigheid van Pavlidis. “Hij heeft alles: goals, assists, balvastheid. Ik zag vorige week hoe hij nog aan het meeverdedigen was… Dit is echt een complete speler.”

“Vinden jullie dat Ajax of Feyenoord hem moet halen?”, wierp Van Gangelen vervolgens op. Kwakman reageerde: “Het ligt aan de prijs. Ik weet niet wat AZ voor hem wil hebben. Ik denk dat AZ mikt op een buitenlandse club, ook omdat ze anders de concurrentie versterken.” Van Gangelen voorziet naar eigen zeggen een transfersom van dertig miljoen euro. Daardoor lijkt een binnenlandse transfer lastig. “Ik denk dat hij ook wel gewoon naar het buitenland wil. Dat zegt mijn gevoel”, vulde Kwakman aan.

AZ heeft inmiddels Troy Parrott op de lijst gezet als mogelijke vervanger van de Griek, meldde AZAlerts eerder. De spits wordt dit seizoen door Tottenham Hotspur verhuurd aan Excelsior, waar hij met name in de eerste seizoenshelft een van de uitblinkers was. 12 april keerde hij na een maand terug van een dijbeenblessure. Bij zijn rentree was hij meteen goed voor een goal en een assist tegen FC Volendam (4-0 winst). In totaal staat de 22-jarige Ier in 28 duels op 10 goals en 4 assists.

Saiba mais sobre o veículo