Ex-speelster Club Brugge doet er nog een jaartje bij voor KAA Gent Ladies | OneFootball

Ex-speelster Club Brugge doet er nog een jaartje bij voor KAA Gent Ladies | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·29 de agosto de 2024

Ex-speelster Club Brugge doet er nog een jaartje bij voor KAA Gent Ladies

Imagem do artigo:Ex-speelster Club Brugge doet er nog een jaartje bij voor KAA Gent Ladies

In de Super League heeft een speelster van KAA Gent gekozen voor een verlengd avontuur bij haar team. En zo blijkt ze stilaan een echte ancien te gaan worden bij blauw-wit.

Emma Van Britsom speelde eventjes bij Club Brugge, maar de voorbije jaren was ze opnieuw actief bij de KAA Gent Ladies. En dat zal ze ook volgend seizoen zijn.


Vídeos OneFootball


Waardoor de middenveldster al aan haar negende jaargang toe is bij de Buffalo's. "Ik kan de club enkel dankbaar zijn voor alle kansen die ze mij gegeven heeft. Ik ben als 17-jarige naar Gent gekomen als belofte en nu heb ik al een paar jaar mijn vast plekje op het middenveld", zei ze vorig jaar al.

Imagem do artigo:Ex-speelster Club Brugge doet er nog een jaartje bij voor KAA Gent Ladies

Niemand speelde ondertussen meer wedstrijden voor de KAA Gent Ladies. Van Britsom kwam in totaal al 171 keer in actie, daarin scoorde ze 12 goals en gaf ze 24 assists.

Nog een jaartje extra bij Gent

Ze mocht in 2019 ook al een keer de Beker van België in de lucht steken en ook in het nieuwe seizoen wil ze er graag staan.

"Emma haar ervaring en persoonlijkheid zijn cruciaal voor dit jong elftal. Ze is een aanspreekpunt voor velen maar vooral een rustpunt, zowel op als naast het veld", gaf coach Heleen Jaques aan op de webstek van de Buffalo's. 'Wij wensen haar nog veel succes en plezier in blauw-wit", aldus nog Gent. Iets wat ook wij graag wensen te doen.

Saiba mais sobre o veículo