‘Champions League-deelnemer wil zich versterken met Gosens en opent onderhandelingen’ | OneFootball

‘Champions League-deelnemer wil zich versterken met Gosens en opent onderhandelingen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·11 de junho de 2024

‘Champions League-deelnemer wil zich versterken met Gosens en opent onderhandelingen’

Imagem do artigo:‘Champions League-deelnemer wil zich versterken met Gosens en opent onderhandelingen’

Robin Gosens staat voor een terugkeer in de Serie A. Bologna heeft volgens Fabrizio Romano een bod gedaan bij Union Berlin voor de voormalig speler van Heracles Almelo en FC Dordrecht.

Volgens de transferexpert heeft Bologna interesse in de diensten van de Duitser, die ook over de Nederlandse nationaliteit beschikt. Het voorstel van de nummer vijf van Italië zou gaan om een huurovereenkomst met een koopoptie van zeven miljoen euro.


Vídeos OneFootball


Union Berlin zou graag meer zien voor de linkerflankspeler. De ploeg uit de Duitse hoofdstad maakte afgelopen zomer een bedrag van twaalf miljoen over naar Internazionale voor de diensten van Gosens. De gesprekken over de transfer van de Duitser zijn inmiddels van start gegaan.

Gosens maakte met Union Berlin geen goed seizoen door. De hoofdstedelingen, die in de groepsfase van de Champions League uitkwamen, eindigden met 33 punten op de vijftiende plaats en ontliepen alleen op doelsaldo de play-offs om promotie en degradatie. In 37 wedstrijden in alle competities was Gosens goed voor zeven doelpunten en leverde hij vier assists af. Mocht de transfer naar Bologna van de grond komen, zal de linkspoot ook volgend seizoen in de Champions League actief zijn.

Saiba mais sobre o veículo