Belgische fans krijgen met heel wat pech te maken vlak voor wedstrijd tegen Oekraïne (en worden door de politie op de vingers getikt) | OneFootball

Belgische fans krijgen met heel wat pech te maken vlak voor wedstrijd tegen Oekraïne (en worden door de politie op de vingers getikt) | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·26 de junho de 2024

Belgische fans krijgen met heel wat pech te maken vlak voor wedstrijd tegen Oekraïne (en worden door de politie op de vingers getikt)

Imagem do artigo:Belgische fans krijgen met heel wat pech te maken vlak voor wedstrijd tegen Oekraïne (en worden door de politie op de vingers getikt)

De Rode Duivels spelen woensdag hun laatste oefenwedstrijd van het EK tegen Oekraïne. Voor de wedstrijd vindt er zoals steeds een fanwalk plaats, maar die begon al heel wat vroeger dan gepland...

Heel wat supporters komen de Rode Duivels steunen in Stuttgart voor de laatste groepswedstrijd. Tegen Oekraïne kan er best gewonnen worden om op de groepswinst te hopen.


Vídeos OneFootball


Maar de supporters kregen al redelijk slecht nieuws te horen, een paar uur voor de wedstrijd echt van start ging. Er wordt namelijk stevig onweer verwacht.

Na een hele week mooi weer te hebben gehad in Stuttgart, moet het nu net op de wedstrijddag van de  Rode Duivels zijn dat het warmte-onweer voor problemen zorgt.

De fanwalk begon vroeger dan eerst gepland. Tijdens de mars richting het stadion kwam de politie van Stuttgart met de instructie om naar de Schwanenplatztunnel te trekken, waar het droog is.

Daar konden de Belgische fans even verder feesten, voor de fanwalk verder werd gezet. In de tunnel werd er ook pyortechnisch materiaal afgestoken, zoals wel vaker gebeurd, maar daar kon de politie van Stuttgart minder mee lachen. Er kwam al een waarschuwing: 'De daders zullen strafrechtelijk worden vervolgd'.

Saiba mais sobre o veículo