AC Milan duwt Belgische spits richting exit, Turkse clubs tonen interesse voor voormalige Rode Duivel | OneFootball

AC Milan duwt Belgische spits richting exit, Turkse clubs tonen interesse voor voormalige Rode Duivel | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·17 de julho de 2024

AC Milan duwt Belgische spits richting exit, Turkse clubs tonen interesse voor voormalige Rode Duivel

Imagem do artigo:AC Milan duwt Belgische spits richting exit, Turkse clubs tonen interesse voor voormalige Rode Duivel

Divock Origi lijkt op zoek te moeten naar een nieuwe club. De Belgische spits maakt geen deel uit van de plannen van AC Milan en is zelfs al naar de beloftenploeg gestuurd.

Volgens journalist Nicolo Shira is de Italiaanse topclub bereid om Origi te laten gaan voor ongeveer 10 miljoen euro, ondanks dat hij nog twee jaar onder contract staat en een salaris van vier miljoen euro per jaar ontvangt. Er zijn ook interesses vanuit Qatar en Amerika voor de Belgische spits.


Vídeos OneFootball


De voormalige Rode Duivel kon na zijn teleurstellende uitleenperiode bij Nottingham Forest niet op veel interesse rekenen van andere clubs, behalve uit Turkije. Besiktas, Fenerbahçe en Alanyaspor hebben interesse getoond, terwijl ook Engelse clubs zoals Aston Villa naar verluidt belangstelling hebben.

Transferexpert Fabrizio Romano heeft aangegeven dat Origi kansen heeft om AC Milan deze zomer te verlaten, maar dat er nog geen concrete doorbraak is in de onderhandelingen.

Milan haalde deze zomer de Spaanse EK-winnaar Alvaro Morata binnen als nieuwe spits. Lange tijd werd Rode Duivel Romelu Lukaku in verband gebracht met de Italiaanse vice-kampioen. De Belgische spits lijkt echter waarschijnlijk voor rivaal Napoli te kiezen.

Saiba mais sobre o veículo