Wouter Vrancken maakt schoon schip: KAA Gent ziet opnieuw spits vertrekken | OneFootball

Wouter Vrancken maakt schoon schip: KAA Gent ziet opnieuw spits vertrekken | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3 luglio 2024

Wouter Vrancken maakt schoon schip: KAA Gent ziet opnieuw spits vertrekken

Immagine dell'articolo:Wouter Vrancken maakt schoon schip: KAA Gent ziet opnieuw spits vertrekken

Bij KAA Gent is Wouter Vrancken volgend seizoen de coach. De Oost-Vlaamse club heeft ondertussen opnieuw afscheid genomen van een spits.

De aanval van KAA Gent heeft het voorbije half jaar al heel wat veranderingen doorgaan. In januari vertrokken al Hugo Cuypers, Malick Fofana en Gift Orban. Het contract van Laurent Depoitre werd niet meer verlengd.


OneFootball Video


Als versterking haalde KAA Gent vorige winter al het Zweedse toptalent Sonko voor zeven miljoen euro, deze zomer werd Andri Gudjohnsen al aangetrokken. Daarnaast werd de jonge Abdullahi overgeheveld vanuit Jong AA Gent.

Ondertussen heeft de Oost-Vlaamse club na drie jaar ook afscheid genomen van de Nigeriaan Goodluck Igbokwe. Bij de beloften van KAA Gent scoorde hij zestien keer in 53 wedstrijden in de eerste nationale.

Maar bij het eerste elftal kreeg Igbokwe nooit echt zijn kans. Hij haalde pas één keer de wedstrijdselectie bij KAA Gent. Dat was in september 2023 voor een Conference League-wedstrijd tegen Zorya Luhansk.

Speelminuten kreeg hij toen echter niet en Igbokwe gaat nu zijn geluk zoeken in Portugal bij Rio Ave. Igbokwe tekende voor twee seizoenen en vertrok transfervrij bij KAA Gent.

Visualizza l' imprint del creator