Wie werd de laatste speelster van de maand in Super League? Prijs voor Standard (vermoeden we) | OneFootball

Wie werd de laatste speelster van de maand in Super League? Prijs voor Standard (vermoeden we) | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·16 giugno 2024

Wie werd de laatste speelster van de maand in Super League? Prijs voor Standard (vermoeden we)

Immagine dell'articolo:Wie werd de laatste speelster van de maand in Super League? Prijs voor Standard (vermoeden we)

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen verder. En dus was het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand mei dus. Daarmee is het seizoen ook helemaal voorbij.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand mei waren alvast bekend en alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.


OneFootball Video


De voorbije maanden was Club Brugge meermaals aan het feest met Davinia Vanmechelen, Jorijn Covent en Rania Boutiebi, in november ging de prijs dan weer naar Standard waar Amber Barrett de prijs in ontvangst mocht nemen. In januari mochten Zulte Waregem en Imani Prez vieren.

In februari was het opnieuw raak voor Standard, want Mariam Abdulai Toloba troefde dan onder meer Amélie Delabre en Dilja Zomers af. In maart werd de prijs dan weer verrassend gewonnen door Anais Bey-Temsemani van Charleroi, in april mocht Lore Jacobs juichen.

Laatste prijs is voor Standard

Ook voor de maand mei kregen we een open strijd tussen vijf speelsters die van grote waarde waren bij hun respectievelijke teams. De Super League kwam zelf nog niet met een ultieme eindstand van de maand mei.

Als we het aantal reacties echter bekijken, dan staat Constance Brackman met het dubbele van de stemmen van het nummer twee Sarah Wijnants. De drie andere genomineerden staan zelfs helemaal niet op de foto.

Visualizza l' imprint del creator