Ukrayna - Belçika İddaa Tahmini (26.06.2024) | OneFootball

Ukrayna - Belçika İddaa Tahmini (26.06.2024) | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·26 giugno 2024

Ukrayna - Belçika İddaa Tahmini (26.06.2024)

Immagine dell'articolo:Ukrayna - Belçika İddaa Tahmini (26.06.2024)

Ukrayna ile Belçika , 26 Haziran saat 19.00'da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçında karşı karşıya gelecek.Bu maç öncesinde maç hakkında öne çıkan istatistikleri ve yorumcuların İddaa tahminlerini derledik.

İddaa Oranları

Maç Önü Notları

  • Ukrayna ile Belçika, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. İlk kez rakip olduğu bir ülkeyle oynadığı son 22 maçı kaybetmeyen Belçika (13G 9B), bu şekildeki son mağlubiyetini Mart 1999'da hazırlık maçında Mısır'dan aldı (0-1).
  • İlk kez rakip olduğu bir ülkeyle oynadığı son 11 maçın sadece birini kaybeden Ukrayna (5G 5B), tek mağlubiyetini Haziran 2017'de Malta'dan aldı (0-1).
  • Katıldığı son altı büyük turnuvada gruplardaki son maçını kaybetmeyen Belçika (5G 1B), bu şekildeki son mağlubiyetini EURO 2000'de Türkiye'den aldı (0-2).
  • Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı 13 maçın sekizinde gol atamayan Ukrayna, diğer beş maçta ikişer gol kaydetti ve turnuvadaki dört galibiyetini de 2-1'lik skorlarla aldı.
  • Avrupa Şampiyonası gruplarında oynadığı son yedi maçın altısını kazanan Belçika, tek mağlubiyetini EURO 2024'te Slovakya'dan aldı (0-1). Büyük turnuvalarda oynadığı son 18 grup maçının 14'ünü kazanan Belçika (1B 3M), sadece 2022 Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etti.
  • Büyük turnuvalarda 2006 Dünya Kupası ve EURO 2020'nin ardından üçüncü kez eleme turlarına kalmayı hedefleyen Ukrayna'nın, yer aldığı dört grupta da oynadığı son maç 1-0 sona erdi (1G 3M).
  • Oynadığı son 17 maçın sadece birini kaybeden Belçika (11G 5B), tek mağlubiyetini EURO 2024'ün açılışında Slovakya'dan aldı (0-1). Belçika üçüncü grup maçları öncesinde 2023'ten bu yana İsviçre ile birlikte en az mağlubiyet yaşayan ülke konumunda (1).
  • Belçika formasıyla oynadığı son 32 maçta 31 golde payı bulunan Kevin De Bruyne (12 gol & 19 asist), son beş karşılaşmada üç kez gol sevinci yaşadı.
  • Ukrayna formasıyla oynadığı son yedi maçta beş golde payı bulunan Roman Yaremchuk (3 gol & 2 asist), bu gol katkılarının dördünü oyuna sonradan dahil olarak kaydetti (2 gol & 2 asist).
  • EURO 2024'ün ikinci maçları itibarıyla en fazla çalım atan oyuncu olan Jeremy Doku (9), Joshua Kimmich'in (8) ardından akan oyunda en fazla şut pası veren isim konumunda (6).

İddaa Tahminleri

Çağatay Çelik - Maçkolik: 2.5 Gol Üst

Belçika da Ukrayna da ilk maçlarında hüsranı yaşadıktan sonra ikinci maçta silkelendi. Belçika, Romanya karşısında epeyi iştahlı başlamış ve erkenden skor üstünlüğünü almıştı ancak oyunun devamında geçişlerden çok sayıda tehlike imkanı verdiler. Geçiş hücumları, Ukrayna'nın en iyi yaptığı işlerden biri. Onlar da set hücumlarında topu ayağına fazla yapıştıran oyunculara sahipler ancak geçişlerde daha keskin hücumlar gerçekleştirebiliyorlar. Bu turnuvada son maçlar, genelin aksine az gollü olsa da herkesin 3'er puanda olduğu bu grupta, bu müsabakada 2,5 gol barajının aşılmasını bekliyorum.


OneFootball Video


Samet Çayır - Maçkolik: Karşılıklı Gol Var

İlk maçta Romanya'ya 3-0 yenilen Ukrayna, daha sonra Slovakya'yı 2-1 devirerek turnuvaya yeniden tutundu. Keza Belçika da 1-0'lık Slovakya yenilgisinin ardından Romanya'yı 2-0 mağlup ederek toparlandı. Slovakya - Romanya maçının berabere bitmesi durumunda Ukrayna, bu maçtan 1 puan alsa bile 4 puan toplamasına rağmen elenmiş olacak. Bu yüzden risk alıp galibiyete oynayacaklarını düşünüyorum. Belçika da rakip yarı sahada zaman zaman bulacağı boşlukları iyi değerlendirecektir. Bu yüzden filelerin karşılıklı olarak havalanacağını tahmin ediyorum.

Ozan German - Nesine: 2.5 Gol Üst

Bu grupta herkesin 3'er puanı bulunuyor. Slovakya-Romanya maçı berabere bittiği takdirde Ukrayna-Belçika maçının berabere bitmesi Ukrayna'ya yaramıyor. Ukrayna belki de 4 puanla elenecek! 3 puanla en iyi üçüncülere girebilen takımlar olurken Ukrayna'nın 4 puanla elenme ihtimali tirajikomik bir durum. Bana göre Slovakya-Romanya büyük ihtimalle berabere bitecek. Dolayısıyla Ukrayna risk almak zorunda. En az 3 gol bekliyorum.

Görkem Candan - Nesine: 2.5 Gol Üst

Ukrayna, Romanya maçında sahadan silinince erken veda edebilir görüntüsü vermişti ama Slovakya maçındaki geri dönüş onları ayakta tuttu. Belçika ise Slovakya karşısındaki şok yenilgiden sonra Romanya galibiyetiyle turnuvada varlığını hissettirdi. Grupta tüm takımlar 3 puanda, grup alev alev yanıyor. İki kalede de pozisyonlar izleyeceğimiz bir mücadele bekliyorum. Önerim 2.5 üst.

Fuat Türk - Nesine: Maç Sonucu 2

E Grubu'nda son maçlar öncesinde kıyasıya bir mücadele var. 4 ekip de 3'er puana sahip. Ukrayna takım savunmasında yaşanılan sıkıntılar iki maçta da baş gösterdi. Belçika kreatif oyunculara sahip. Slovakya karşısında ilk maçta yaşadıkları kayıp sonrasında ayakları yere daha sağlam basıyor. Bunu Romanya karşısında hissettirdiler. Gollü bir maç bekliyorum. Belçika galibiyete yakın olan taraf. Alternatif seçimim 2,5 gol üstü.

Can Tongo - Misli: 2.5 Gol Üst

Bu grup çok fazla hesabı barındırıyor. Grupta yer alan 4 takımın da 3 puanı bulunuyor. İki takımın da hücumu savunmasına göre çok daha verimli. Üst yazılır.

Halil Demirkan - Misli: İlk Yarı 3.5 Korner Üst

Belçika ilk maçında Slovakya'ya tek golle mağlup olarak şok bir başlangıç yapmıştı. İkinci maçta ise Romanya'yı 2 golle geçerek ilk galibiyetini almıştı. Ukrayna da rakibi gibi ilk maçını kaybetmişti ve ikinci maçta Slovakya'yı geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Gruptaki her ekibin 3 puanı bulunuyor. Bu sebepten dolayı bu mücadeleden çıkacak sonuç kadar diğer maçtan çıkacak sonuç da büyük önem taşıyacak. İlk maçta Romanya'ya 3-0 yenilen Ukrayna, averaj olarak kötü durumda ve bu karşılaşmada beraberlik alsa bile diğer maçtan çıkacak sonuca bağlı olarak grubu son sırada tamamlayabilir. Özellikle Ukrayna tarafının biraz daha riskler alması muhtemel. Her iki ekibin de grupta şu ana kadar oynadığı maçlarda korner sayıları yüksekti. Bu maçtaki temponun da korner sayılarına yansıması muhtemel.

Yusuf Kenan Çalık - Misli: 2.5 Gol Üst

Ukrayna ilk maçta ve ikinci maçın ilk 45 dakikasında çok kötü oynadı ancak son 45'te gelen 3 puan gruptan çıkma konusunda hayalleri devam ettiriyor. Belçika ilk maçın şokunu Romanya karşısında atlattı. Kadro olarak Ukrayna karşısında daha üstünler ve grup birinciliği için galibiyet hedefleyecekler. Gollü bir maç bekliyorum.

Mesut Aydın Kale - Misli: Maç Sonucu 2 & 1.5 Gol Üst

İki takımda turnuvaya sürpriz mağlubiyetlerle başladı. 2. maçlarda aldığı galibiyetlerle gruptaki tüm takımlar birlikte herkesin 3 puanı var. Belçika turnuva başından beri üstün oyununu bir türlü skora yansıtamadı. Lukaku'nın kaçırdıkları, VAR'A takıldıkları sayılsa gol krallığı bile gelebilirdi. Kırmızı Şeytanların kazanıp, bir üst tura yükselmesini bekliyorum.

KAYNAK: Maç önü notları ve iddaa tahminleri Maçkolik'ten alınmıştır.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Visualizza l' imprint del creator