Trauner ontbreekt in basiself Oostenrijk tegen Frankrijk | OneFootball

Trauner ontbreekt in basiself Oostenrijk tegen Frankrijk | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·17 giugno 2024

Trauner ontbreekt in basiself Oostenrijk tegen Frankrijk

Immagine dell'articolo:Trauner ontbreekt in basiself Oostenrijk tegen Frankrijk

Gernot Trauner staat niet aan de aftrap van het openingsduel van Oostenrijk op het EK. De verdediger van Feyenoord moet maandagavond op de bank beginnen tegen Frankrijk. Trauner behoort wel tot de wedstrijdselectie, nadat hij vorige week een training moest overslaan en daardoor een vraagteken was voor het duel in de Merkur Spiel-Arena, gelegen in Düsseldorf.

Oostenrijk is met Frankrijk ingedeeld in Groep D. Nederland is na één wedstrijd koploper in de groep. Polen staat laatste. Wanneer de Fransen met twee doelpunten verschil weten te winnen, pakken zij de koppositie, maar gemakkelijk gaat het niet worden. De ploeg van bondscoach Ralf Rangnick heeft van de laatste zestien interlands alleen verloren van België en is bezig aan een uitstekende reeks.


OneFootball Video


''We hebben de ambitie om door te gaan in deze groep, ook al spelen we tegen de verliezend finalist van het WK, het land met de beste aanval en de breedste selectie,'' vertelt Rangnick. ''We zullen op het toppunt van ons kunnen moeten spelen, we moeten durf tonen en onze kracht benutten. En Frankrijk is een team dat veel risico neemt, van achteruit opbouwt en combineert. Dat is geen nadeel voor ons.''

OpstellingenOostenrijk : Pentz; Posch, Danso, Wöber, Mwene; Seiwald, Grillitsch; Laimer, Sabitzer, Baumgartner; Gregoritsch.Frankrijk: Maignan; Koundé, Saliba, Upamecano, Theo Hernández; Kanté, Rabiot; Griezmann, Dembélé, Mbappé; Thuram.

Visualizza l' imprint del creator