Sebastian Szymanski bereikt akkoord over megatransfer naar Premier league | OneFootball

Sebastian Szymanski bereikt akkoord over megatransfer naar Premier league | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·26 giugno 2024

Sebastian Szymanski bereikt akkoord over megatransfer naar Premier league

Immagine dell'articolo:Sebastian Szymanski bereikt akkoord over megatransfer naar Premier league
Immagine dell'articolo:Sebastian Szymanski bereikt akkoord over megatransfer naar Premier league

© IMAGO

Sebastian Szymanski gaat hoogstwaarschijnlijk bij Tottenham Hotspur aan de slag. Turkse media maken melding over een persoonlijk akkoord tussen Szymanski en de Engelse topclub. De aanvallende middenvelder, die in het seizoen 2022/23 op huurbasis speelde voor Feyenoord, kan een vierjarig contract ondertekenen in Engeland.


OneFootball Video


De komst van Szymanski naar Tottenham Hotspur lijkt een kwestie van tijd. The Spurs hebben al enkele maanden interesse in de Poolse spelmaker en zouden van plan zijn om nu door te pakken. De selectie van Ange Postecoglou zou zwaar toe zijn aan een kwaliteitsinjectie en het bestuur denkt met de voormalig Feyenoorder een belangrijke slag te kunnen slaan.

De club uit Noord-Londen is van plan om Szymanski de concurrentiestrijd met James Maddison aan te laten gaan om het plekje als aanvallende middenvelder in de formatie van Postecoglou. Gezien de multifunctionaliteit van Szymanski, is het ook niet ondenkbaar dat de Poolse spelmaker uiteindelijk op de flanken terecht zal komen.

Nu Tottenham Horspur een akkoord heeft heeft bereikt met Szymanski over een vierjarig contract, is het voor de club zaak om ook met Fenerbahce tot een overeenstemming te komen. De Engelse topclub deed eerder al een bod van zeventien miljoen pond (twintig miljoen euro), maar dat bod werd door Fenerbahce van tafel geveegd. Gezien het feit dat Tottenham Hotspur financieel behoorlijk stevig in de schoenen staat, en niet van plan is om Szymanski uit het oog te verliezen, is de club van plan om spoedig met een verbeterd bod te komen.

Afgelopen zomer hoopte Feyenoord nog Szymanski definitief over te kunnen nemen van Dinamo Moskou. De Rotterdammers konden echter niet meer dan acht miljoen euro uitgeven aan de komst van de linksbenige creatieveling, die in het kampioensjaar goed was voor tien treffers en zeven assists in veertig officiële optredens. Szymanski streek in de zomer van 2022 op huurbasis neer bij Feyenoord, dat bij die overeenkomst een koopoptie van tien miljoen euro had bedongen. Deze optie was echter maar geldig tot en met juni 2023.

Visualizza l' imprint del creator