Ten Hag ziet grote naam tot tweemaal schutteren: Liverpool straft gepruts genadeloos af | OneFootball

Ten Hag ziet grote naam tot tweemaal schutteren: Liverpool straft gepruts genadeloos af | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·1 settembre 2024

Ten Hag ziet grote naam tot tweemaal schutteren: Liverpool straft gepruts genadeloos af

Immagine dell'articolo:Ten Hag ziet grote naam tot tweemaal schutteren: Liverpool straft gepruts genadeloos af

Liverpool heeft na 45 minuten een riante voorsprong in handen tegen Manchester United. De ploeg van Arne Slot leidt dankzij twee doelpunten van Luis Díaz, al kreeg het daarbij wel de nodige hulp van Casemiro. De middenvelder van Erik ten Hag speelde twee keer een ongelukkige rol bij de tegengoals.

De grote naam op het middenveld bij United kwam in de 34e minuut met een zeer onzorgvuldige inspeelpass, die onderschept kon worden door Ryan Gravenberch. De Nederlander, die sowieso een ijzersterke eerste helft speelde, gaf de bal mee aan Mohamed Salah, die hem op het hoofd van Díaz legde.


OneFootball Video


Daarmee kwam Liverpool op voorsprong. Vlak voor rust verdubbelde de ploeg van Slot de score, mede dankzij dramatisch werk van Casemiro. De middenvelder werd ingespeeld, liep wat meters met de bal, maar werd vervolgens zeer makkelijk aan de kant gezet. Díaz profiteerde wederom.

Roy Keane was kritisch op de ervaren man van United. "Met zijn ervaring, moet hij beseffen wat er om zich heen gebeurt. Hij had sneller moeten handelen", sprak de oud-voetballer bij Sky Sports. Casemiro werd in de rust uit zijn lijden verlost door Toby Collyer.

Visualizza l' imprint del creator