STVV lijkt jeugdinternational voor de neus van twee andere JPL-clubs weg te snoepen | OneFootball

STVV lijkt jeugdinternational voor de neus van twee andere JPL-clubs weg te snoepen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·6 luglio 2024

STVV lijkt jeugdinternational voor de neus van twee andere JPL-clubs weg te snoepen

Immagine dell'articolo:STVV lijkt jeugdinternational voor de neus van twee andere JPL-clubs weg te snoepen

STVV moet weer beginnen bouwen, want er is heel wat veranderd op Stayen deze zomer. Coach Thorsten Fink vertrok naar KRC Genk en nam sterspelers Matte Smets en Jarne Steuckers mee. De zoektocht naar jong talent lijkt nu te renderen.

Ook Rein Van Helden en Mathias Delorge worden nog genoemd als potentiële vertrekkers. STVV heeft dus dringend nieuwe spelers nodig. In die optiek denken ze aan een Algerijnse jeugdinternational.


OneFootball Video


STVV wil de Algerijnse middenvelder Akram Bouras vastleggen. Bouras heeft een aflopend contract bij CR Belouizdad en kan transfervrij worden opgepikt.

Andere JPL-clubs zoals KV Kortrijk en Sporting Charleroi zijn ook geïnteresseerd, maar Bouras is al in onderhandeling met STVV.

Bouras is een 22-jarige Algerijnse jeugdinternational met 92 wedstrijden in de Algerijnse competitie, zes doelpunten en elf assists. Hij lijkt klaar voor een stap naar Europa.

De 32-jarige Japanse verdediger Shogo Taniguchi, een international met 28 caps, lijkt ook op weg naar STVV. Dit maakt een vertrek van Van Helden waarschijnlijk, met interesse van Club Brugge, KRC Genk en KAA Gent.

Visualizza l' imprint del creator