Sofyan Amrabat kan Mats Wieffer en Feyenoord een toptransfer door de neus boren | OneFootball

Sofyan Amrabat kan Mats Wieffer en Feyenoord een toptransfer door de neus boren | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·29 giugno 2024

Sofyan Amrabat kan Mats Wieffer en Feyenoord een toptransfer door de neus boren

Immagine dell'articolo:Sofyan Amrabat kan Mats Wieffer en Feyenoord een toptransfer door de neus boren
Immagine dell'articolo:Sofyan Amrabat kan Mats Wieffer en Feyenoord een toptransfer door de neus boren

© IMAGO

Mats Wieffer staat nog altijd op de schaduwlijst van AC Milan. De Italiaanse topclub wil volgens Tuttosport maar al te graag een nieuwe middenvelder aan de selectie toevoegen en heeft daarvoor een lijst samengesteld met mogelijke opties. Naast Wieffer prijkt ook de naam van Sofyan Amrabat op de lijst. De middenvelder van Fiorentina speelde afgelopen seizoen nog in de Premier League namens Manchester United en lijkt de Italiaanse subtopper deze zomer definitief te gaan verlaten.


OneFootball Video


Na het vertrek van Sandro Tonali en Franck Kessié bij AC Milan, is de club nog altijd op zoek naar een middenvelder die het vertrek van de twee sterspelers kan opvangen. De topclub haalde afgelopen zomer Tijjani Reijnders binnen, maar is van mening dat het middenveld nog niet op het gewenste niveau is. Om die reden is de club al maanden op zoek naar een nieuwe spelverdeler, die niet te veel mag kosten.

Om die reden leek AC Milan ook te zijn afgehaakt voor Wieffer. De door Feyenoord vastgestelde vraagprijs voor Wieffer ligt volgens Italiaanse media nog hoger dan de eerder genoemde 25 miljoen euro. De Rotterdammers zouden inzetten op een transfersom die richting de dertig miljoen euro gaat en dit is Milan te gortig. Wieffer heeft nog een contract tot medio 2027 bij Feyenoord en vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 14,7 miljoen euro.

Naast Wieffer is nu dus ook Amrabat op de radar verschenen van AC Milan, dat ook nog altijd hoopt op de transfervrije komst van Adrien Rabiot. De Franse middenvelder vertrekt transfervrij bij Juventus, maar heeft de optie om naar de Premier League te vertrekken. Mocht Rabiot ervoor kiezen om AC Milan links te laten liggen, stijgen de kansen voor zowel Wieffer als Amrabat. Het tweetal is niet de enige optie voor de Italiaanse topclub, dat ook de komst van Pierre-Emile Højbjerg bestudeert.

Højbjerg vertegenwoordigt momenteel volgens het algoritme een marktwaarde van 23,5 miljoen euro. Volgens Engelse media is Tottenham bereid om genoegen te nemen met een transfersom van tien miljoen euro. Eerder viel de naam van de middenvelder nog bij Ajax, dat in de winter inzette op een huurtransfer. Højbjerg was namelijk destijds een te dure speler om direct over te nemen van Tottenham.

Visualizza l' imprint del creator