'Slot plukt opnieuw medewerker weg bij Feyenoord' | OneFootball

'Slot plukt opnieuw medewerker weg bij Feyenoord' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·15 ottobre 2024

'Slot plukt opnieuw medewerker weg bij Feyenoord'

Immagine dell'articolo:'Slot plukt opnieuw medewerker weg bij Feyenoord'

Roderick van der Ham staat op het punt om de overstap te maken naar Liverpool. Feyenoord dreigt hierdoor wederom een videoanalist kwijt te raken. De 33-jarige Van der Ham staat sinds 2022 onder contract bij de Rotterdammers en wordt naar verwachting spoedig herenigd met trainer Arne Slot. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Van der Ham werkte voor zijn periode bij Feyenoord bij RKC Waalwijk, NAC en Oranje O19. Bij de Rotterdammers was de videoanalist verantwoordelijk om de technische staf tijdens de rust en direct na afloop van beelden te voorzien. Van der Ham zat bij alle wedstrijden op de tribune om zijn werk zorgvuldig te kunnen doen.


OneFootball Video


Voor Feyenoord opnieuw slecht nieuws, want eerder werd al bekend dat Leigh Egger is vertrokken. De Head Performance-trainer stond hoog aangeschreven bij de spelers van Feyenoord. Onder meer David Hancko was de Australiër dankbaar voor het helpen van zijn fysieke ontwikkeling. De Griekse scout Christos Akkas verlaat Feyenoord ook op korte termijn. Vandaag werd bekend dat zijn contract in De Kuip is beëindigd.

Toch is er niet alleen slecht nieuws te melden bij Feyenoord. Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf maandagavond aan dat het scoutingapparaat ook is versterkt. ''We hebben die afdeling versterkt met twee nieuwe scouts, een van Bayer Leverkusen (Alexander Reuters) en eentje die komt van de City Football Group (Guido Schoen)'', aldus Te Kloese.

Visualizza l' imprint del creator