Raymond van Meenen verruilt Feyenoord voor KNVB | OneFootball

Raymond van Meenen verruilt Feyenoord voor KNVB | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·8 luglio 2024

Raymond van Meenen verruilt Feyenoord voor KNVB

Immagine dell'articolo:Raymond van Meenen verruilt Feyenoord voor KNVB

Na een periode van ruim negen jaar vertrekt Raymond van Meenen binnenkort bij Feyenoord. De 49-jarige Head of Operations & Women’s Football gaat vanaf 1 september aan de slag bij de KNVB, waar hij wordt aangesteld als manager scheidsrechterszaken betaald voetbal.

Voor Van Meenen betekent de overstap naar de KNVB een terugkeer naar de werkgever die hij in februari 2015 verliet om bij Feyenoord aan de slag te gaan als manager van de jeugdopleiding. Van Meenen hield zich in deze functie bezig met de beleidsmatige en beleidsuitvoerende aansturing van Feyenoord Academy.


OneFootball Video


In 2021 werd zijn rol uitgebreid naar die van Head of Operations. De Rotterdammer werd hiermee verantwoordelijk voor de niet-voetbaltechnische afdelingen op zowel 1908 als Varkenoord. Daarnaast had Van Meenen als Head of Women’s Football een belangrijk aandeel in de ontwikkeling en professionalisering van het vrouwenvoetbal binnen Feyenoord.

Reactie Te Kloese''We zijn Raymond erkentelijk voor het goede werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht voor de club'', aldus algemeen directeur Dennis te Kloese op de clubwebsite van de Rotterdammers. ''Mede dankzij zijn inzet en betrokkenheid is de modernisering van Varkenoord een succes geworden. Feyenoord Academy is ook qua faciliteiten weer echt toonaangevend. Uiteraard wensen we Raymond veel succes bij de KNVB.''

Visualizza l' imprint del creator