Portugese krant ontkracht Ueda-geruchten | OneFootball

Portugese krant ontkracht Ueda-geruchten | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·20 giugno 2024

Portugese krant ontkracht Ueda-geruchten

Immagine dell'articolo:Portugese krant ontkracht Ueda-geruchten

Ayase Ueda werd de afgelopen dagen besproken in de Portugese media. Sporting Clube de Portugal zou namelijk opnieuw geïnteresseerd zijn in de spits van Feyenoord. De Japanner moest de extra spits in de selectie worden nadat de inkomende transfer van Fotis Ioannidis niet van de grond kwam.

Record maakt een einde aan alle geruchten en meldt dat Sporting CP niet van plan is om Ueda van Feyenoord over te nemen. De krant bevestigt wel dat de 25-jarige spits in het verleden uitgebreid is gescout en in zijn periode in België diverse pogingen zijn gedaan om Feyenoord af te troeven. De Rotterdammers waren slagvaardiger en wisten wel een deal te sluiten met Cercle Brugge.


OneFootball Video


Het medium voegt eraan toe dat Sporting CP zich achteraf gelukkig mag prijzen met het mislopen van Ueda. De Portugezen schakelden namelijk door naar Viktor Gyökeres en de Zweed groeide uit tot een absolute topspits. Zijn transferwaarde wordt momenteel geschat op een bedrag van 65 miljoen euro. De rechtspoot scoorde 43 keer in vijftig wedstrijden en had daarmee een enorm aandeel in de titel.

Visualizza l' imprint del creator