Personeel van voetbalbond is er niet erg gerust in als Vincent Mannaert CEO wordt | OneFootball

Personeel van voetbalbond is er niet erg gerust in als Vincent Mannaert CEO wordt | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·8 settembre 2024

Personeel van voetbalbond is er niet erg gerust in als Vincent Mannaert CEO wordt

Immagine dell'articolo:Personeel van voetbalbond is er niet erg gerust in als Vincent Mannaert CEO wordt

De voorbije jaren was het een komen en gaan bij de voetbalbond. Dat zorgt op dit moment voor veel ongerustheid bij het personeel.

In heel wat functies bij de voetbalbond kwamen er de voorbije jaren en maanden nieuwe gezichten. Zo is er momenteel ook geen CEO meer.


OneFootball Video


Piet Vandendriessche werd nog maar recent aan de kant geschoven en de positie is voorlopig vacant. Vooral Vincent Mannaert wordt genoemd als mogelijke opvolger.

Dat zorgt volgens De Zondag voor de nodige ongerustheid bij het personeel van de voetbalbond. Men vreest voor een nieuwe, hardere clubcultuur op de bond. De werknemers zouden er niet gerust in zijn, schrijft het weekblad.

Nieuws dat Jelle Schelstraete, in augustus ontslagen als Operational Director Football, alleen maar kan bevestigen. Al heeft dat niet alleen met de figuur van Vincent Mannaert te maken.

“Iedereen wist dat er besparingen aankwamen en dat er na het EK een en ander zou veranderen”, vertelt Schelstraete aan De Zondag. “Ik kan alleen hopen dat er op korte termijn een duidelijk beeld zal komen in welke richting verder wordt uitgegaan.”

Visualizza l' imprint del creator