Janice Cayman komt dichtbij record Jan Vertonghen en legt het uit | OneFootball

Janice Cayman komt dichtbij record Jan Vertonghen en legt het uit | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·11 luglio 2024

Janice Cayman komt dichtbij record Jan Vertonghen en legt het uit

Immagine dell'articolo:Janice Cayman komt dichtbij record Jan Vertonghen en legt het uit

In de EK-kwalificaties voor het EK 2025 zijn de Red Flames stilaan verplicht om volop punten te gaan pakken als ze nog kans willen maken op de top-2 in de reeks. Tegen Denemarken is het van moeten, al staat de match ook in teken van een mooi eerbetoon aan recordinternational Janice Cayman.

De Belgian Red Flames verloren hun eerste twee wedstrijden tegen Spanje en Denemarken en dus was het alle hens aan dek tegen Tsjechië de komende twee wedstrijden. Daarin werd echter 'maar' 4 op 6 gepuurd door de Flames.


OneFootball Video


En dus is er tegen Denemarken geen enkele keuze meer: winnen. Daarna wordt vier dagen later het liefst ook nog eens gewonnen in Spanje om de kansen om kwalificatie via de top-2 echt gaaf te gaan houden, anders wachten barrages.

An invitation from Janice. 👀 #FLAMETIME pic.twitter.com/8wZBU5CZrc— Belgian Red Flames (@BelRedFlames) July 5, 2024

Na het seizoen in de Jupiler Pro League moeten hier en daar voetbalvelden worden aangepakt en dat lijkt ook het geval te zullen zijn in het King Power @ Den Dreef. Veel uitwijkmogelijkheden zijn er niet meteen in ons land. Er wordt dan ook uitgeweken naar Stayen in Sint-Truiden.

150e cap voor Janice Cayman

Voor de gelegenheid zal het duel in het teken staan van Janice Cayman. Zij viert tegen de Denen haar 150e cap voor de Belgian Red Flames - toch wel een uniek aantal. En dus zullen de fans haar in volle glorie kunnen eren.

"Ik kan goed focussen en de wedstrijd tegen Denemarken is van groot belang. We moeten winnen", aldus Janice Cayman tegen Sporza over de match tegen de Denen. "Het record van Jan Vertonghen van 157 caps? Daar ben ik niet mee bezig."

Visualizza l' imprint del creator