Igor Paixão spreekt zich uit over toekomst en noemt droombestemming | OneFootball

Igor Paixão spreekt zich uit over toekomst en noemt droombestemming | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·22 giugno 2024

Igor Paixão spreekt zich uit over toekomst en noemt droombestemming

Immagine dell'articolo:Igor Paixão spreekt zich uit over toekomst en noemt droombestemming
Immagine dell'articolo:Igor Paixão spreekt zich uit over toekomst en noemt droombestemming

© IMAGO

Igor Paixão heeft de wens uitgesproken om ooit naar Brazilië terug te keren en daar in het shirt van Flamengo te spelen. De 23-jarige aanvaller staat op dit moment nog onder contract bij Feyenoord, dat hem mogelijk komende zomer naar de Serie A ziet vertrekken. Eerder werd namelijk bekend dat Paixão op de radar was verschenen bij AS Roma.


OneFootball Video


Paixão liet twee jaar geleden Brazilië achter zich voor Feyenoord, dat destijds vierenhalf miljoen euro overmaakte naar Coritiba FC. De voormalig Braziliaans jeugdinternational zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2027 en kroonde zich tijdens zijn eerste seizoen in Rotterdam tot landskampioen. Afgelopen jaar was Paixão goed voor 45 duels, waarin hij 12 keer tot scoren kwam en 4 assists gaf.

Een terugkeer naar de Braziliaanse competitie ziet Paixão in de toekomst zonder meer zitten. "Een club waarvoor ik wil spelen? Flamengo!", vertelde de vleugelspits in een podcast van Coxanautas, alvorens hem gevraagd werd naar zijn droombestemming. Eerder verscheen Paixão in een shirt van Flamengo al op een foto op zijn Instagrampagina.

Voorlopig lijkt een terugkeer naar Brazilië nog niet aan de orde. Recentelijk werd Paixão namelijk door Corriere dello Sport gelinkt aan AS Roma, waar Feyenoord in Europees verband de afgelopen jaren vaak mee te maken kreeg. Het is echter niet onduidelijk hoe concreet de interesse van de Italiaanse subtopper is. Paixão zou naar verluidt vijftien tot achttien miljoen euro moeten kosten.

Immagine dell'articolo:Igor Paixão spreekt zich uit over toekomst en noemt droombestemming

© Instagram Igor Paixão - Igor Paixão poseerde al in het shirt van de club waar hij in de toekomst wil spelen: Flamengo

Paixão is overigens niet de enige speler van Feyenoord die komend seizoen in Rome te bewonderen is. Calvin Stengs staat namelijk in de belangstelling van Lazio. Daarnaast is ook Yankuba Minteh in beeld bij Roma om de voorhoede te versterken. De Gambiaan speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Feyenoord en Newcastle United is nu bereid om hem voor dertig miljoen euro definitief te laten gaan.

Visualizza l' imprint del creator