Gravenberch lacht na opmerking van Noa Vahle: 'Je bent de eerste die dat vraagt' | OneFootball

Gravenberch lacht na opmerking van Noa Vahle: 'Je bent de eerste die dat vraagt' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·4 settembre 2024

Gravenberch lacht na opmerking van Noa Vahle: 'Je bent de eerste die dat vraagt'

Immagine dell'articolo:Gravenberch lacht na opmerking van Noa Vahle: 'Je bent de eerste die dat vraagt'

Ryan Gravenberch meldde zich deze week goedgemutst bij het Nederlands elftal nadat hij met Liverpool een perfecte start van het nieuwe seizoen heeft beleefd. De middenvelder is onder Arne Slot vooralsnog verzekerd van een basisplaats en legt in gesprek met Vandaag Inside-verslaggever Noa Vahle uit wat er deze zomer voor hem is veranderd op Anfield.

Liverpool haalde uit de eerste drie speelronden in de Premier League de maximale score van negen punten en incasseerde bovendien nog geen enkele tegentreffer. Gravenberch miste nog geen minuut en oogstte vooral lof voor zijn optreden tegen Manchester United, dat afgelopen zondag op Old Trafford op een kansloze 0-3 nederlaag werd getrakteerd.


OneFootball Video


Vahle merkt op dat Gravenberch veel aan de bal komt. "Ja, voor mij is dat wel lekker. Ik zeg altijd tegen mezelf dat ik superveel ballen nodig heb om in de wedstrijd te komen en dat gebeurde ook. Dat is altijd wel fijn." "Heb je het gevoel dat dat de afgelopen jaren misschien minder is geweest, dat je misschien niet in die positie kwam?", wil Vahle vervolgens weten. "Ja, eigenlijk wel. Je bent eigenlijk de eerste die dat vraagt", lacht Gravenberch. "Soms waren er wedstrijden dat ik misschien na vijf of zes minuten pas een bal heb geraakt. Dan kom je niet echt lekker in je spel."

Nee, zegt Gravenberch, dat heeft hij niet expliciet met Slot besproken. "Hij zag dat gewoon, ja. En uiteindelijk heeft dat goed uitgepakt." De van Feyenoord overgekomen trainer maakt in zijn eerste weken als Liverpool-trainer grote indruk in Engeland. "Iedereen is wel lovend over hem", merkt Gravenberch op. En wat Slot hemzelf gebracht heeft? "Duidelijkheid én superveel voetbal", antwoordt de middenvelder kernachtig.

Visualizza l' imprint del creator