Fenerbahçe'nin Mario Rui İle İlgilendiği İfade Edildi | OneFootball

Fenerbahçe'nin Mario Rui İle İlgilendiği İfade Edildi | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·16 giugno 2024

Fenerbahçe'nin Mario Rui İle İlgilendiği İfade Edildi

Immagine dell'articolo:Fenerbahçe'nin Mario Rui İle İlgilendiği İfade Edildi

Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin, Napoli'nin sol beki Mario Rui'yi istediği ifade edildi.

Fenerbahçe için bir transfer iddiası İtalyan basınından geldi.


OneFootball Video


İtalya'dan Il Roma gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe, Napoli'nin Portekizli savunmacısı Mario Rui ile ilgileniyor. 33 yaşındaki Portekizli sol bekin Napoli'de kalmayı düşünmediği ve 2 sene daha sözleşmesi olmasına karşın ayrılık kararı aldığı belirtildi.

Mario Rui'ye Fenerbahçe dışında birçok Avrupa kulübünden de teklif olduğu ancak son kararının Napoli'nin yeni teknik direktörü Antonio Conte'de olduğu belirtildi. Conte'nin raporuna göre Napoli de Rui hakkındaki kararını verecek.

2011'den bu yana kariyerini İtalya'da sürdüren Mario Rui, geçen sezon 28 resmi maça çıktı ve 2 asist yaptı.

Mario Rui Kimdir?

27 Mayıs 1991 tarihinde Sines'te dünyaya gelen profesyonel futbol kariyerine Valencia B'de start verdi. Mario Rui daha sonra Benfica, CD Fatima, Parma, Gubbio, Spezia Calcio, Empoli, Roma ve Napoli kadrolarında yer aldı.

2019 yılında Portekiz A Milli Takımı formasıyla UEFA Uluslar Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan Mario Rui, 2019-20 sezonunda İtalya Kupası'nı kaldırdığı Napoli ile 2022-23 sezonunda İtalya Serie A'de mutlu sona ulaştı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Visualizza l' imprint del creator