Driessen: 'Hij is de motor van Feyenoord, ze hebben geen vervanger voor hem' | OneFootball

Driessen: 'Hij is de motor van Feyenoord, ze hebben geen vervanger voor hem' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·28 ottobre 2024

Driessen: 'Hij is de motor van Feyenoord, ze hebben geen vervanger voor hem'

Immagine dell'articolo:Driessen: 'Hij is de motor van Feyenoord, ze hebben geen vervanger voor hem'
Immagine dell'articolo:Driessen: 'Hij is de motor van Feyenoord, ze hebben geen vervanger voor hem'

© Videostill De Telegraaf

Valentijn Driessen verwacht dat Feyenoord Quinten Timber behoorlijk zal missen als hij niet inzetbaar is tegen Ajax. De middenvelder raakte tegen FC Utrecht (0-2 winst) geblesseerd en het is nog maar de vraag of hij op tijd hersteld is. Feyenoord neemt het woensdag in eigen huis vanaf 18.00 uur op tegen de club uit Amsterdam.


OneFootball Video


"Als hij niet speelt, gaat Feyenoord hem geweldig missen", begint Driessen in een video van De Telegraaf. "Voor heel veel spelers van Feyenoord is een vervanger, maar voor Timber hebben zij geen vervanger rondlopen op dit moment. Dan moet je denken aan Ramiz Zerrouki, dat is toch echt wel een niveautje minder."

"Dat zal een gemis worden als die enkelblessure zodanig ernstig blijkt zoals het ernaar uitzag toen hij het veld afstrompelde in de Galgenwaard", aldus Driessen. De 23-jarige middenvelder speelde dit seizoen twaalf wedstrijden voor de Rotterdammers en was daarin goed voor vier goals en twee assists. De afgelopen negen duels was hij tevens aanvoerder van de ploeg van Brian Priske.

Overigens liet Dávid Hancko tegenover het Algemeen Dagblad weten dat Timber zelf vertrouwen had in een spoedig herstel. "Quinten zei dat het geen probleem zou zijn. De dokter zal er vast nog wel naar kijken", zei de Slowaakse verdediger. Officiële communicatie vanuit de club is vooralsnog uitgebleven.

Trainer Brian Priske was dan ook beduidend minder optimistisch na de wedstrijd en vroeg vooral geduld. "Hopelijk is het niet te serieus, maar we moeten natuurlijk wachten tot morgen om de reactie te zien. Je hebt altijd je twijfels wanneer spelers eraf moeten. Maar dat is ook een onderdeel van voetbal en zoals ik zei: ik hoop dat het niet zo erg is", aldus de oefenmeester tegenover ESPN.

Visualizza l' imprint del creator