‘Bayern moet keuze maken tussen Simons of Doué, clubleiding heeft uitgesproken voorkeur’ | OneFootball

‘Bayern moet keuze maken tussen Simons of Doué, clubleiding heeft uitgesproken voorkeur’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·19 luglio 2024

‘Bayern moet keuze maken tussen Simons of Doué, clubleiding heeft uitgesproken voorkeur’

Immagine dell'articolo:‘Bayern moet keuze maken tussen Simons of Doué, clubleiding heeft uitgesproken voorkeur’

Bayern München zal slechts één van Xavi Simons óf Désiré Doué proberen vast te leggen, zo maakt Florian Plettenberg van het Duitse Sky bekend. De reden hiervoor is dat beide doelwitten een stuk duurder lijken uit te vallen dan van tevoren werd gedacht.

Eerder vandaag meldde L’Équipe dat Bayern München een bedrag van maar liefst negentig miljoen euro overheeft voor Simons. De spelmaker van Paris Saint-Germain, die afgelopen jaar op huurbasis bij RB Leipzig speelde, staat al langer in de belangstelling van de Duitse recordkampioen, terwijl ook Leipzig graag langer met hem doorgaat.


OneFootball Video


Naast Simons zou Bayern ook verregaande interesse hebben in Doué van Stade Rennais. Volgens Plettenberg heeft de clubleiding inmiddels besloten dat slechts één van beide spelers zal worden aangetrokken. De reden daarvoor is dat de prijzen hoger uitvallen dan gedacht en er ook nog geen verkopen zijn gedaan in Beieren. Daarbij gaat de voorkeur uit naar Simons, waardoor de nummer drie van het afgelopen Bundesliga-seizoen heeft besloten nog geen nieuw bod te doen op Doué.

Of Simons daadwerkelijk de overstap gaat maken naar Bayern, valt nog te bezien. Eerder op vrijdag reageerde de jongeling op social media verbaasd op de suggestie dat hij PSG gaat verraden. Niet veel later plaatste hij een Uno-reverse-kaart op zijn Instagram Story. Wat hij hier precies mee bedoelt, zal nog moeten blijken. Mocht Bayern naast zowel Simons als Doué grijpen, zal Der Rekordmeister doorschakelen naar Dani Olmo.

Visualizza l' imprint del creator