Atalanta ontvangt bod van 45 miljoen euro voor Koopmeiners | OneFootball

Atalanta ontvangt bod van 45 miljoen euro voor Koopmeiners | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·31 luglio 2024

Atalanta ontvangt bod van 45 miljoen euro voor Koopmeiners

Immagine dell'articolo:Atalanta ontvangt bod van 45 miljoen euro voor Koopmeiners

Juventus heeft een eerste bod gedaan bij Atalanta voor Teun Koopmeiners, zo weet Fabrizio Romano. De Italiaanse recordkampioen hoopt zich al langer te versterken met de middenvelder, maar moest eerst verkopen voordat het in actie kon komen.

Volgens de transferexpert heeft Juventus eindelijk een bod gedaan op Koopmeiners. Naar verluidt zou dit om een bedrag van 45 miljoen euro gaan. Of dit voldoende is om Atalanta te overtuigen, zal nog moeten blijken. De club uit Bergamo zou namelijk een bedrag van zestig miljoen euro verlangen, maar is bereid te zakken naar 55 miljoen euro als daar bonussen bovenop komen.


OneFootball Video


Hoe dan ook wil Koopmeiners dolgraag de stap naar Turijn maken. De middenvelder zou in mei al persoonlijk rond zijn geweest met Juventus. Nu is het aan de clubs om tot een akkoord te komen over de Oranje-international.

Voordat Juventus zich bij Atalanta kon gaan melden, moest er eerst ruimte worden gecreëerd door spelers te verkopen. Dat is inmiddels gebeurd, daar Matias Soulé werd verkocht aan AS Roma. Ook Dean Huijsen is vertrokken uit Turijn en maakte de overstap naar Bournemouth.

Visualizza l' imprint del creator