‘Ajax meldt zich voor Juventus-speler, die elders vijf tot zes miljoen per jaar kan verdienen’ | OneFootball

‘Ajax meldt zich voor Juventus-speler, die elders vijf tot zes miljoen per jaar kan verdienen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·2 luglio 2024

‘Ajax meldt zich voor Juventus-speler, die elders vijf tot zes miljoen per jaar kan verdienen’

Immagine dell'articolo:‘Ajax meldt zich voor Juventus-speler, die elders vijf tot zes miljoen per jaar kan verdienen’

Ajax heeft zijn oog naar verluidt laten vallen op Daniele Rugani. De 29-jarige centrumverdediger uit Italië staat op het punt om Juventus na meer dan tien jaar te verlaten

De Italiaanse journalist Alfredo Pedullà meldt dinsdagavond dat Rugani voor een vertrek bij Juventus staat. De stopper komt voor komend seizoen niet voor in de plannen van de Italiaanse grootmacht en mag, ondanks een tot medio 2026 doorlopend contract, uitkijken naar een nieuwe werkgever.


OneFootball Video


Rugani heeft over belangstelling niet te klagen. Zo staat er bij Al Shabab uit Saudi-Arabië naar verluidt een lucratief contract klaar voor de rechtsbenige verdediger, met een jaarsalaris van tussen de vijf en zes miljoen euro.

Rugani heeft echter meer opties, want ook Genoa en Ajax worden door Pedullà genoemd als geïnteresseerde clubs. In Amsterdam lonkt een samenwerking met landgenoot Francesco Farioli. “Farioli is erg gecharmeerd van de speler en heeft bij de clubleiding gevraagd om zijn komst”, schrijft Pedullà. “Er zijn contacten tussen de clubs, maar op dit moment wil de Nederlandse club niet meer dan één miljoen euro salaris per jaar betalen.”

Visualizza l' imprint del creator