Ajax zet veelbelovende stappen voor komst gewenste aanwinst Farioli | OneFootball

Ajax zet veelbelovende stappen voor komst gewenste aanwinst Farioli | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·3 luglio 2024

Ajax zet veelbelovende stappen voor komst gewenste aanwinst Farioli

Immagine dell'articolo:Ajax zet veelbelovende stappen voor komst gewenste aanwinst Farioli
Immagine dell'articolo:Ajax zet veelbelovende stappen voor komst gewenste aanwinst Farioli

© IMAGO

Ajax heeft zijn pijlen gericht op Daniele Rugani van Juventus. Volgens Voetbal International maakt de Amsterdamse club een goede kans op de komst van 29-jarige centrale verdediger. De aanwezigheid van Francesco Farioli kan een doorslaggevende factor zijn in de strijd met andere geïnteresseerde clubs.


OneFootball Video


Rugani kreeg recentelijk te horen dat hij komend seizoen niet in de plannen bij Juventus voorkomt. Ondanks zijn lopende verbintenis tot medio 2026 staat de Oude Dame voor een vertrek van de zevenvoudig Italiaans international, die momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 3,2 miljoen euro vertegenwoordigt.

Ajax is de afgelopen weken steeds serieuzer geworden voor Rugani, zo schrijft de voetbalnieuwssite "Inmiddels zijn er ook gesprekken met de verdediger gevoerd. Hierin heeft Ajax hem een sportief plan geschetst en wat hij voor de Amsterdammers kan betekenen", aldus clubwatchers Lentin Goodijk en Tim van Duijn.

"Rugani staat niet onwelwillend tegenover een overstap naar Ajax", vervolgen de journalist van VI de berichtgeving over de mogelijke komst van de stopper. "Toch is een transfer gecompliceerd. Ajax zal, omdat Rugani nog een contract tot medio 2026 heeft, een transfersom op tafel moeten leggen."

De financiële situatie van Ajax lijkt de onderhandelingen te bemoeilijken. "De club heeft weinig te besteden en worstelt met de mogelijkheden", klinkt het. "Er moeten eerst spelers weg, maar vooralsnog zijn alle spelers van vorig seizoen er nog. Wat in het voordeel van Ajax spreekt, is dat Juventus mee wil werken aan een vertrek van Rugani."

Visualizza l' imprint del creator