West Ham United, Fenerbahçe'den Jayden Oosterwolde'yi Yakın Takibe Aldı | OneFootball

West Ham United, Fenerbahçe'den Jayden Oosterwolde'yi Yakın Takibe Aldı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·16 Juni 2024

West Ham United, Fenerbahçe'den Jayden Oosterwolde'yi Yakın Takibe Aldı

Gambar artikel:West Ham United, Fenerbahçe'den Jayden Oosterwolde'yi Yakın Takibe Aldı

Julen Lopetegui'nin takımın başına gelmesiyle kadroda büyük bir değişikliğe hazırlanan İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Jayden Oosterwolde'yi yakın takibe aldı. Astronomik bir teklif gelmemesi halinde herhangi bir futbolcusunu satmayı düşünmeyen sarı-lacivertli takım ise kapıyı 25 milyon euro'dan açtı.

Jose Mourinho'nun takımın başına gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'nin yıldız ismi Jayden Oosterwolde'ye İngiltere Premier Lig'ten talip çıktı.


Video OneFootball


WEST HAM TAKİBE ALDI

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde'ye kancayı taktı. Julen Lopetegui'nin takımın başına gelmesiyle kadrosunda büyük bir değişime hazırlanan İngiliz kulübü, hem sol bek hem de stoper bölgesinde oynayan 23 yaşındaki Hollandalı oyuncuyu yakın takibe aldı.

FENERBAHÇE 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Takımdan memnun olan ve birkaç takviyeyle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Fenerbahçe, astronomik bir teklif gelmediği sürece hiçbir futbolcusunu satmak istemiyor. Sarı-lacivertliler, Oosterwolde'nin olası satışından yaklaşık 25 milyon euro gelir bekliyor.

SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 34'ü ilk 11 olmak üzere 43 resmi maça çıkan Jayden Oosterwolde, bu karşılaşmalarda takımına 2 gollük skor katkısı sağladı. 23 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertliler ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Lihat jejak penerbit