Fenerbahçe'de Miha Zajc Ve Rade Krunic'le Yollar Ayrılıyor | OneFootball

Fenerbahçe'de Miha Zajc Ve Rade Krunic'le Yollar Ayrılıyor | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·25 Juni 2024

Fenerbahçe'de Miha Zajc Ve Rade Krunic'le Yollar Ayrılıyor

Gambar artikel:Fenerbahçe'de Miha Zajc Ve Rade Krunic'le Yollar Ayrılıyor

Gelecek sezon kadro yapılanmasına ara vermeden devam eden Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Miha Zajc ve Rade Krunic ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Teknik direktörlüğüne dünyaca ünlü antrenör Jose Mourinho'nun getirildiği Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmalarına son hız devam ediliyor.


Video OneFootball


ZAJC VE KRUNIC'E YOL GÖRÜNDÜ

Fenerbahçe'de gözler yapılacak takviyelere çevrilse de kadroda düşünülmeyen isimler de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Sarı-lacivertlilerde Miha Zajc ile beraber Milan'dan alınan Rade Krunic ile yollar ayrılacak. Bu iki isim gönderilip hem yabancı kontenjanında yer açılacak hem de yeni transferler için kaynak yaratılacak.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ayrılığı sonrasında geçtiğimiz sezon göreve yeniden İsmail Kartal getirildi. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru'yu 5-0 ve 4-0'lık skorlarla geçti. 3. ön eleme turunda Maribor'u 3-1 ve 3-0 mağlup ederek eledi. Play-off turunda Twente'yi 5-1 ve 1-0'lık skorlarla geçerek adını gruplara yazdırdı. Nordsjaelland, Ludogorets ve Spartak Trnava'nın da yer aldığı grubu lider olarak tamamladı. Son 16 turunda Union Saint-Gilloise'yı 3-0 ve 1-0'lık sonuçlarla eledi. Avrupa defterini çeyrek final turunda kapatan sarı-lacivertliler ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos'a seri penaltı atışları sonucunda aynı skorla mağlup olunca elendi. Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamalayan Kanarya'da 2024-25 sezonu öncesinde İsmail Kartal dönemi sona erirken, göreve getirilen isim Jose Mourinho oldu.

Lihat jejak penerbit