Transfer Flamingo naar PSV rond, Eindhovenaren maken miljoenen over naar Utrecht | OneFootball

Transfer Flamingo naar PSV rond, Eindhovenaren maken miljoenen over naar Utrecht | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·5 Juli 2024

Transfer Flamingo naar PSV rond, Eindhovenaren maken miljoenen over naar Utrecht

Gambar artikel:Transfer Flamingo naar PSV rond, Eindhovenaren maken miljoenen over naar Utrecht

De transfer van Ryan Flamingo naar PSV is rond, zo melden onder meer Voetbal International, het Eindhovens Dagblad en Transferwatch.nl. De verdediger annex verdedigende middenvelder zou donderdag al dicht bij een overstap van FC Utrecht naar Eindhoven zijn, maar inmiddels zijn ook de laatste plooien gladgestreken.

Donderdag kwam naar buiten dat Flamingo al ‘met één been’ van PSV was en dat een akkoord in de maak was. Inmiddels zijn de clubs en de speler er op alle fronten uit, zo melden verschillende media. De nieuwe aanwinst van de landskampioen zal waarschijnlijk aanstaande zondag medisch gekeurd worden, waarna hij zich speler van PSV mag noemen.


Video OneFootball


Volgens Rik Elfrink, clubwatcher van PSV bij het Eindhovens Dagblad, betalen de Eindhovenaren een flinke som geld voor de multi-inzetbare speler. Naar verluidt is de regerend landskampioen inclusief bonussen een bedrag van circa negen miljoen euro kwijt aan de rechtspoot.

Flamingo werd afgelopen seizoen door Sassuolo verhuurd aan FC Utrecht, dat hem aan het einde van deze periode voor een bedrag van 2,75 miljoen euro overnam. In de Domstad kwam hij in alle competities 36 keer in actie. Hierin was hij drie keer trefzeker en leverde hij één assist.

Lihat jejak penerbit