Sparta Rotterdam blokkeert kaarten voor duel tegen Feyenoord | OneFootball

Sparta Rotterdam blokkeert kaarten voor duel tegen Feyenoord | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·14 Agustus 2024

Sparta Rotterdam blokkeert kaarten voor duel tegen Feyenoord

Gambar artikel:Sparta Rotterdam blokkeert kaarten voor duel tegen Feyenoord

Supporters van Feyenoord die een kaart hebben weten te bemachtigen voor een van de thuisvakken op Het Kasteel moeten uitkijken. Sparta Rotterdam heeft namelijk veel kaarten geblokkeerd die buiten de officiële kaartverkoop zijn aangeschaft.

Wie een kaart heeft weten te bemachtigen via sites als Viagogo, Ticketswap en Marktplaats loopt het risico niet het stadion in te komen. "De club treedt actief op tegen het buiten de privésfeer overdragen en/of verkopen van tickets aangezien dit niet toegestaan is. De verkopers van deze tickets riskeren een landelijk stadionverbod en een bijbehorende boete van 450 euro", schrijft de stadsgenoot op de officiële website.


Video OneFootball


Feyenoord neemt het tegen Sparta Rotterdam op 25 augustus om 14:30 uur op. De eerste tientallen kaarten zijn al geblokkeerd. "Sparta Rotterdam heeft net als vorig seizoen, in de afgelopen twee weken wederom meerdere personen geïdentificeerd die hun tickets en/of seizoenkaarten verkopen. Deze personen zijn inmiddels voorgedragen voor een stadionverbod via de KNVB."

Lihat jejak penerbit