Hollanda - Avusturya İddaa Tahmini (25.06.2024) | OneFootball

Hollanda - Avusturya İddaa Tahmini (25.06.2024) | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·24 Juni 2024

Hollanda - Avusturya İddaa Tahmini (25.06.2024)

Gambar artikel:Hollanda - Avusturya İddaa Tahmini (25.06.2024)

Hollanda ile Avusturya, 25 Haziran saat 19.00'da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçında karşı karşıya gelecek.Bu maç öncesinde maç hakkında öne çıkan istatistikleri ve yorumcuların İddaa tahminlerini derledik.

İddaa Oranları

Maç Önü Notları

  • Büyük turnuvalarda Avusturya'ya rakip olduğu iki maçı da kazanan Hollanda, bu galibiyetleri 1978 Dünya Kupası (5-1) ve EURO 2020'de (2-0) aldı.
  • Hollanda'ya rakip olduğu son yedi maçı kaybeden Avusturya, bir rakibi karşısında devam eden en uzun mağlubiyet serisini sonlandırmayı hedefliyor.
  • Bundan önce düzenlenen son sekiz Avrupa Şampiyonası'nın yedisinde gruptan çıkmayı başaran Hollanda, sadece EURO 2012'de Bert van Marwijk yönetiminde bu aşamaya ulaşamadı.
  • Üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkmayı hedefleyen Avusturya, daha önce katıldığı 2008 ve 2016'daki turnuvalarda bunu başaramamıştı.
  • 2014 Dünya Kupası'ndan bu yana katıldığı büyük turnuvalarda (Dünya Kupası & Avrupa Şampiyonası) oynadığı 11 grup maçını da kaybetmeyen Hollanda (9G 2B), bu dönemde sadece Fransa'ya rakip olduğu son karşılaşmada gol atamadı (0-0).
  • Son maçında Polonya'yı 3-1 mağlup eden Avusturya, 1982 Dünya Kupası'ndan (1-0 vs Şili & 2-0 Cezayir) bu yana ilk kez büyük turnuvalarda (Dünya Kupası & Avrupa Şampiyonası) üst üste iki galibiyet almayı hedefliyor.
  • Büyük turnuvalardaki (Dünya Kupası & Avrupa Şampiyonası) 10'uncu maçına çıkmaya hazırlanan Marcel Sabitzer, Avusturya formasıyla bu sayıya ulaşan altıncı oyuncu olacak.
  • Fransa maçında Hollanda formasıyla en fazla hat kıran pas veren oyuncu olan Tijjani Reijnders (13), aynı zamanda baskı karşısında en yüksek pas isabet oranını yakalayan (%97; 30/31) isimdi (kaleciler hariç).
  • EURO 2024'te ilk iki maçta en fazla sahipsiz top kazanan (11) ve top kapan (10) Avusturya oyuncusu olan Nicolas Seiwald, turnuvada henüz faul yapmadı.
  • Fransa maçında sekiz uzaklaştırma yapan Virgil van Dijk, Hollanda formasıyla bir Avrupa Şampiyonası grup maçında 2008'den bu yana en yüksek sayıya ulaşan isim oldu (John Heitinga; 13 & Wilfried Bouma; 9 vs Romanya).

İddaa Tahminleri

Emre Can Demirci - Nesine: 2-3 Gol

Polonya'yı yendikten sonra Fransa'yla berabere kalan Hollanda, Fransızlara karşı daha iyi oynadı ancak skorda her iki takımın da beraberliğe pek üzülmeyecek olması bence etkiliydi. Simons'un ofsayt sebebiyle iptal edilen golü haricinde bitiricilik konusunda yine hayli aksadılar. Bu maçta beraberlik kesin olarak ilk iki anlamı taşıyor ancak kazanmaları halinde averaj hesabına göre Fransa'yı geçip liderliği de devralabilirler. Avusturya şu ana kadarki maçlarda tamamen farklı stoper ikilileri tercih etti. En azından üçüncü sıradaki yerleri garanti olduğu için üzerlerinde fazla baskı hissetmeyeceklerdir ama Ralf Rangnick yönetiminde önde baskı ve yüksek tempo anlayışından vazgeçeceklerini düşünmüyorum. Oyun tarzı bakımından gollere açık bir mücadele olduğu görüşündeyim. Diğer taraftan net santrfor eksikliğinden dolayı skor fazla yükselmeyebilir. Önerim toplam golde 2-3 aralığı.


Video OneFootball


Yusuf Kenan Çalık - Misli: Karşılıklı Gol Var

Hollanda grupta averajla lider konumda. Polonya ve Fransa maçlarındaki oyun eleştiriye sebep oldu. Hücumda henüz istenilen seviye yakalanmış değil. Avusturya turnuvanın en iyi takım performanslarından birini sergiliyor. Galibiyet gruptan çıkmayı garantiler, beraberlik de çok büyük avantaj olur. İki takım da skor üretir.

KAYNAK: Maç önü notları ve iddaa tahminleri Maçkolik'ten alınmıştır.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Lihat jejak penerbit