Fenerbahçe, İki Oyuncunun Transferiyle İlgili Önemli Adımlar Attı | OneFootball

Fenerbahçe, İki Oyuncunun Transferiyle İlgili Önemli Adımlar Attı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·28 Juni 2024

Fenerbahçe, İki Oyuncunun Transferiyle İlgili Önemli Adımlar Attı

Gambar artikel:Fenerbahçe, İki Oyuncunun Transferiyle İlgili Önemli Adımlar Attı

Sezon öncesi hazırlıklarını Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu ile ilgili gelişmeler yaşanırken, Samardzic ve Talisca'nın transferleri ile ilgili de önemli adımlar atıldı.

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin iki yıldız futbolcu ile mutlu sona yakın olduğu kaydedildi.


Video OneFootball


FERDİ KADIOĞLU BÜYÜLÜYOR

Fenerbahçe’deki performansıyla birçok kulübü peşine takan Ferdi, EURO 2024’te de tam gaz devam ediyor. Yıldız futbolcu, sol bekte oynamasına rağmen grup aşamasında 10 ve üzeri gol şansı yaratan 3 isimden biri oldu. Diğer oyuncular Belçika’nın oyun kurucusu De Bruyne ve Danimarka’nın orta sahadaki beyni Christian Eriksen...

Dortmund’un transferi için girişimlerde bulunduğu, ancak 30 milyon euro'luk bonservisi çok bulduğu için geri adım attığı Ferdi Kadıoğlu için bu yaz başka tekliflerin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

SAMARDZIC BİTİYOR SIRA TALISCA’DA

İlk transferi Levent Mercan ile yapan Fenerbahçe, asıl bombaları patlatmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler, bir süredir peşinde olduğu Lazar Samardzic’i renklerine bağlama konusunda önemli mesafe katetti.

FenerbahçeYönetimi’nin, kapıyı 25 milyon euro'dan açan Udinese ile orta yolu bulmaya yakın olduğu kaydedildi. İki kulüp, 20 milyon euro civarı bir bonservis bedeli ve bonuslar karşılığında el sıkışmak üzere. Tadic ve Becao’nun da görüştüğü Samardzic’in de Kanarya’ya ‘evet’ dediği belirtildi.

AL-NASSR TEKLİF BEKLİYOR

Fenerbahçe bir yandan da Talisca için girişimlere başlamaya hazırlanıyor. Al-Nassr, Brezilyalı oyuncuya kadroda düşünülmediğini iletti. Beşiktaş’ın da eski yıldızına ilgisi olduğu öğrenildi.

Suudi ekibinin, resmi teklifleri beklediği ve 2026’ya kadar sözleşmesi olan Talisca’nın ayrılığı konusunda her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğu belirtildi. Sambacı’nın hedefinin, Al-Nassr’daki maaşını alıp öyle ayrılmak olduğu öne sürüldü.

(Fanatik)

Lihat jejak penerbit