Beşiktaş'ın Maxim De Cuyper İçin Harekete Geçtiği İddia Edildi | OneFootball

Beşiktaş'ın Maxim De Cuyper İçin Harekete Geçtiği İddia Edildi | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·28 Juni 2024

Beşiktaş'ın Maxim De Cuyper İçin Harekete Geçtiği İddia Edildi

Gambar artikel:Beşiktaş'ın Maxim De Cuyper İçin Harekete Geçtiği İddia Edildi

Ajansspor'da yer alan habere göre; Süper Lig devi Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ederken sol bek mevkisi için gündemine Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper'i aldı. Detaylar...

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, gündemine sol bek oyuncusu aldı. Siyah-Beyazlılar, Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper için harekete geçtiği iddia edildi.


Video OneFootball


Harekete geçti

Ertan Süzgün'ün haberine göre Beşiktaş, Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper için harekete geçti.

Giovanni van Bronckhorst istiyor

Haberin detaylarında Giovanni van Bronckhorst'un, Belçikalı oyuncunun transferi için şartların zorlanmasını istedi söylendi.

Ayrıca 23 yaşındaki yıldız oyuncuyla Avrupa'dan da ilgilenen bazı takımların olduğu da iddia edildi.

Maxim De Cuyper Kimdir?

22 Aralık 2000 tarihinde Knokke-Heist'te dünyaya gelen Maxim De Cuyper profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Club Brugge'de start verirken, bir dönem kiralık olarak Westerlo formasını da terletti.

Belçika A Milli Takımı formasını 2 maçta giyen Maxim De Cuyper, 8 maça çıktığı Belçika U-21 Milli Takımı'nda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Belçika U-19 Milli Takımı'nda 1 maçta izlediğimiz Maxim De Cuyper, 3 kez de Belçka U-16 Milli Takımı adına mücadele etti.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Lihat jejak penerbit