Danilho Doekhi hoopt op toptransfer van Manchester United | OneFootball

Danilho Doekhi hoopt op toptransfer van Manchester United | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·1 Juli 2024

Danilho Doekhi hoopt op toptransfer van Manchester United

Gambar artikel:Danilho Doekhi hoopt op toptransfer van Manchester United
Gambar artikel:Danilho Doekhi hoopt op toptransfer van Manchester United

© IMAGO

Danilho Doekhi kan Union Berlin na twee jaar achter zich laten. De verdediger is namelijk op de radar verschenen van OGC Nice, dat alvast op zoek is naar een mogelijke opvolger van Jean-Clair Todibo, die op weg lijkt naar Manchester United. Twee jaar na zijn transfervrije vertrek bij Vitesse, lijkt Doekhi zodoende een volgende stap te kunnen zetten in zijn loopbaan.


Video OneFootball


Voor Doekhi is het te hopen dat de transfer van Todibo naar Manchester United door zal gaan. Op voorhand lijkt het misschien wel de makkelijkste transfer om af te ronden, aangezien zowel Manchester United als OGC Nice in handen is van dezelfde eigenaar: Sir Jim Ratcliffe. De UEFA denkt daar echter anders over een steekt vooralsnog een stokje voor de transfer van Todibo.

"We hebben een speler bij Nice, ik ga zijn naam niet noemen, die echt geïnteresseerd is om bij United te komen en die de capaciteiten heeft om van waarde te zijn in Engeland”, zei Ratcliffe onlangs aan Bloomberg. “De UEFA vertelde ons dat we hem niet aan United kunnen verkopen.” Eerder schreef Fabrizio Romano al dat de deal van Todibo op dit moment hoogst onwaarschijnlijk is vanwege de UEFA-regels.

Er zal dus een doorbraak moeten worden gevonden, wil Todibo de overstap maken naar Manchester United. Desondanks heeft OGC Nice al een lijst samengesteld met mogelijke opvolgers, meldt L'Équipe. Doekhi, 26 jaar, wordt gezien als een van de mogelijke kandidaten. De centrale verdediger heeft de afgelopen twee seizoenen flink wat stappen gemaakt in zijn ontwikkeling en is een interessant doelwit, aangezien zijn contract medio 2025 afloopt. Wil Union Berlin nog iets aan hem verdienen, zal de club deze zomer moeten meewerken aan een transfer.

Lihat jejak penerbit