‘Celtic en Werder Bremen melden zich in Amsterdam voor verbannen Ajacied’ | OneFootball

‘Celtic en Werder Bremen melden zich in Amsterdam voor verbannen Ajacied’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 Agustus 2024

‘Celtic en Werder Bremen melden zich in Amsterdam voor verbannen Ajacied’

Gambar artikel:‘Celtic en Werder Bremen melden zich in Amsterdam voor verbannen Ajacied’

Celtic en Werder Bremen hebben zich bij Ajax gemeld voor Owen Wijndal, zo weet Anthony Joseph van Sky Sports. De Amsterdammers staan open voor aanbiedingen en willen de linksback graag verkopen.

Eind juli werd duidelijk dat Wijndal ook onder nieuwe trainer Francesco Farioli geen toekomst heeft bij Ajax. Hij werd namelijk teruggezet naar Jong Ajax met de boodschap dat hij op zoek kon naar een nieuwe club. De verdediger werd in de zomer van 2022 overgenomen van AZ, maar wist het in de Johan Cruijff ArenA nooit tot een vaste basisplaats te schoppen. Afgelopen seizoen werd de linksback zelfs verhuurd aan Royal Antwerp.


Video OneFootball


Eén van de ploegen die de afgelopen periode werd genoemd als mogelijke bestemming, is PSV. De Eindhovenaren kennen de nodige personele problemen achterin wegens blessures, maar wilden Wijndal met het oog op de toekomst alleen huren. Ajax wil de verdediger juist verkopen om financiële ruimte te creëren.

Nu worden Celtic en Werder Bremen door Sky Sports genoemd als mogelijke oplossingen voor de situatie waarin Wijndal zich bevindt. Beide clubs hebben interesse in de linksback en zouden ook al hebben geïnformeerd bij de Amsterdammers. Of Wijndal de stap naar een van deze clubs zelf ziet zitten, is niet duidelijk.

Lihat jejak penerbit