Ajax ontvangt twee Europese aanbiedingen voor Sánchez en neemt spoedig afscheid | OneFootball

Ajax ontvangt twee Europese aanbiedingen voor Sánchez en neemt spoedig afscheid | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·30 April 2024

Ajax ontvangt twee Europese aanbiedingen voor Sánchez en neemt spoedig afscheid

Gambar artikel:Ajax ontvangt twee Europese aanbiedingen voor Sánchez en neemt spoedig afscheid
Gambar artikel:Ajax ontvangt twee Europese aanbiedingen voor Sánchez en neemt spoedig afscheid

© IMAGO

Jorge Sánchez lijkt Ajax komende zomer te verlaten, melden Mexicaanse media. De Amsterdamse club wil graag van de 26-jarige Mexicaan af en luistert daarom graag naar aanbiedingen. Dit seizoen wordt hij verhuurd aan FC Porto met een optie tot koop, maar die wil de Portugese topclub niet lichten. Zodoende keert hij na het seizoen weer terug naar de Johan Cruijff ArenA.


Video OneFootball


Ajax zou al twee aanbiedingen uit Europa hebben gekregen voor Sánchez. Om welke clubs het daarbij gaat, is niet bekend. De Amsterdamse clubleiding wil de rechtsback echter alleen definitief van de hand doen, terwijl het bij beide aanbiedingen om een huurovereenkomst zou gaan. Zodoende zijn de voorstellen door Ajax van tafel geveegd.

Cruz Azul lijkt daarom de meest waarschijnlijke bestemming te zijn. De nummer twee van de Clausura wil Sánchez namelijk wél definitief inlijven. Los Cementeros leken de 41-voudig international afgelopen winter al te kunnen inlijven, maar destijds zag Porto het niet zitten om de huurovereenkomst voortijdig af te breken. Cruz Azul was destijds bereid drie miljoen euro te betalen.

Sánchez kwam in de zomer van 2022 voor vijf miljoen euro over van Club América, maar kon in Amsterdam nooit zijn stempel drukken. De vleugelverdediger, die in de Johan Cruijff ArenA vastligt tot medio 2026, speelde 1.692 minuten voor Ajax, verdeeld over 28 duels. Daarin was hij goed voor drie goals en evenveel assists.

Lihat jejak penerbit