'Ajax komt mogelijk van Sutalo af: Premier League-club geïnteresseerd' | OneFootball

'Ajax komt mogelijk van Sutalo af: Premier League-club geïnteresseerd' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·8 Juli 2024

'Ajax komt mogelijk van Sutalo af: Premier League-club geïnteresseerd'

Gambar artikel:'Ajax komt mogelijk van Sutalo af: Premier League-club geïnteresseerd'

Wolverhampton Wanderers heeft Josip Sutalo op het lijstje staat van potentiële transferkandidaten, volgens de Engelse journalist Ben Jacobs. Trainer Gary O'Neill denkt echter dat de Wolves genoeg opties hebben voor zijn positie.

Volgens Jacobs is er een kans dat Wolves een centrale verdediger gaat halen voor de linkerkant. De trainer betwijfelt dus of dat nodig is, zeker aangezien hij met het idee speelt om met twee centrale verdedigers te gaan spelen die het beste aan de rechterkant van het hart van de defensie renderen. Bovendien keert Yerson Mosquera terug in Engeland; hij speelde op huurbasis voor Villareal afgelopen seizoen. De Engelse club ziet in hem de toekomst.


Video OneFootball


Als Wolves besluit om een verdediger toe te voegen aan de selectie, gaat het volgens Jacobs kiezen uit Sutalo of David Carmo van FC Porto. Carmo speelt dus in een vergelijkbare competitie met de Eredivisie en kan beduidend sterkere verdedigende statistieken overleggen. Alleen in passnauwkeurigheid is de Ajacied beter. Het prijskaartje van Sutalo kan echter aantrekkelijk zijn, aangezien Jacobs verwacht dat Ajax genoegen zal nemen met 15 miljoen euro voor de speler die met Kroatië op het EK actief was.

Lihat jejak penerbit