Klanten van Ziggo en Viaplay ergeren zich rot: 'Zorg voor een oplossing' | OneFootball

Klanten van Ziggo en Viaplay ergeren zich rot: 'Zorg voor een oplossing' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·5 Oktober 2024

Klanten van Ziggo en Viaplay ergeren zich rot: 'Zorg voor een oplossing'

Gambar artikel:Klanten van Ziggo en Viaplay ergeren zich rot: 'Zorg voor een oplossing'

Sommige klanten van Ziggo die zaterdagmiddag naar de Premier League willen kijken, komen bedrogen uit. Via de mediabox van Ziggo werkt de app van Viaplay niet. Diverse voetbalfans uiten via X hun ongenoegen richting Viaplay en Ziggo, die allebei aangeven dat er wordt gewerkt aan een oplossing.

In de Premier League staan zaterdag meerdere wedstrijden van grote clubs op het programma. Zo won Liverpool al op bezoek bij Crystal Palace en zijn om 16.00 uur de wedstrijden Arsenal - Southampton en Manchester City - Fulham begonnen.


Video OneFootball


Op de tv werkt de app dus niet bij klanten van Ziggo, maar op andere apparaten wel. “Het probleem is in onderzoek. Helaas is er nog geen oplostermijn bekend. Advies: mocht het lukken, dan kan je wél kijken via de Viaplay-app op een laptop of een ander apparaat", schrijft Ziggo richting een klant.

Niet voor het eerst problemen

Het gaat niet voor het eerst dit seizoen mis bij Viaplay. Recentelijk waren er problemen rondom de live-uitzendingen van Arsenal - Brighton & Hove Albion en Bayer Leverkusen - RB Leipzig. Bij die wedstrijden begon het beeld te haperen en werden de uitzendingen vroegtijdig beëindigd door de streamingdienst.

Lihat jejak penerbit