Scouts van Manchester City en Liverpool op de tribune bij Feyenoord | OneFootball

Scouts van Manchester City en Liverpool op de tribune bij Feyenoord | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 août 2024

Scouts van Manchester City en Liverpool op de tribune bij Feyenoord

Image de l'article :Scouts van Manchester City en Liverpool op de tribune bij Feyenoord
Image de l'article :Scouts van Manchester City en Liverpool op de tribune bij Feyenoord

© IMAGO

Feyenoord won afgelopen zondag onder toeziend oog van scouts van Aston Villa, Liverpool en Manchester City overtuigend van PEC Zwolle (1-5). Eerstgenoemde club heeft concrete interesse in Lutsharel Geertruida. Het is echter niet bekend of de twee andere Engelse topclubs ook voor de 24-jarige verdediger aanwezig waren. De toekomst van Geertruida ligt nog volledig open.


Vidéos OneFootball


Geertruida kan al de gehele zomer rekenen op interesse uit de Europese top, maar tot een transfer leidde de belangstelling vooralsnog niet. Aston Villa is volgens de laatste berichtgeving concreet in de markt voor de Oranje-international, die de onderhandelingen tussen Feyenoord en de Engelse topclub af moet wachten.

De scouts van Aston Villa waren zondag in Zwolle aanwezig om Geertruida nogmaals van dichtbij te bekijken. Daarnaast zaten er ook afgevaardigden van Manchester City en Liverpool op de tribune. Laatstgenoemde club wordt als belangstellende partij genoemd voor Dávid Hancko, terwijl ook Santiago Giménez en Quinten Timber er goed op staan in Engeland.

Het is echter niet bekend voor wie de Engelse topclubs op de tribune van het MAC³PARK stadion. Eerder werden er al diverse Feyenoorders in verband gebracht met overstap naar Liverpool, waar Arne Slot nu trainer is. Geertruida bezocht enkele maanden geleden een wedstrijd, terwijl Hancko als aanwinst voor the Reds werd getipt.

Slot nam tot op heden nog geen enkele speler van Feyenoord mee naar Liverpool. De Rotterdammers zagen daarnaast ook alleen Mats Wieffer vertrekken naar Brighton & Hove Albion. Geertruida kan de volgende sterkhouder zijn die naar de Premier League vertrekt. Ook Giménez kan op concrete interesse rekenen uit Engeland, waar Nottingham Forest onlangs een bod uitbracht op de spits.

Een langer verblijf voor zowel Geertruida als Giménez behoort tot de mogelijkheden. Eerstgenoemde is volgens 1908.nl al geruime tijd in gesprek met Feyenoord over een nieuw contract en afgelopen weekend was er plots schot in de zaak. Giménez zou daarnaast twijfels hebben over een overstap naar Nottingham en bij Feyenoord willen blijven.

À propos de Publisher