Saoedische club van Neymar heeft interesse in Rode Duivel van de nieuwe generatie en zou zelfs bod uitgebracht hebben | OneFootball

Saoedische club van Neymar heeft interesse in Rode Duivel van de nieuwe generatie en zou zelfs bod uitgebracht hebben | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·8 juillet 2024

Saoedische club van Neymar heeft interesse in Rode Duivel van de nieuwe generatie en zou zelfs bod uitgebracht hebben

Image de l'article :Saoedische club van Neymar heeft interesse in Rode Duivel van de nieuwe generatie en zou zelfs bod uitgebracht hebben

Ondanks beperkte speeltijd op het EK, blijft Johan Bakayoko interesse wekken bij meerdere Europese teams. De jonge rechtervleugelspeler zou ook naar Saoedi-Arabië kunnen gaan, waar Al-Hilal hem probeert te verleiden.

Na een uitstekend seizoen in het shirt van PSV Eindhoven had Johan Bakayoko een van de revelaties van het EK 2024 kunnen zijn.


Vidéos OneFootball


Toch speelde de jonge rechtervleugelspeler slechts 46 minuten in totaal, zonder één basisplaats. Vanaf de bank machteloos toeziend, zag de in Overijse geboren speler de tegenslagen van de Rode Duivels op dit Europees kampioenschap.

Ondanks dat het allemaal niet verliep zoals hij verwachtte, blijft de 21-jarige speler de interesse wekken van verschillende buitenlandse clubs, met name uit de Premier League, en zou hij het Nederlandse kampioenschap wel eens kunnen verlaten bij zijn terugkeer van vakantie.

Saoedi-Arabië lonkt naar Johan Bakayoko

Hoewel Johan Bakayoko verschillende opties heeft om zich op sportief vlak te ontwikkelen, zou de in 2003 geboren speler, die al 14 caps heeft voor het nationale elftal, ook een carrièrepad kunnen kiezen dat hem direct financieel zeer comfortabel zou stellen.

De Italiaanse journalist Gianluigi Longari van SportItalia onthult namelijk dat de Saoedische club Al-Hilal zijn oog heeft laten vallen op Bakayoko. Andere Saoedische bronnen melden zelfs dat er al een eerste bod is uitgebracht door de club, zonder echter informatie te geven over de reactie van Bakayoko.

À propos de Publisher