Ron Jans is heel duidelijk over mogelijk dienstverband bij Ajax | OneFootball

Ron Jans is heel duidelijk over mogelijk dienstverband bij Ajax | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·3 mars 2024

Ron Jans is heel duidelijk over mogelijk dienstverband bij Ajax

Image de l'article :Ron Jans is heel duidelijk over mogelijk dienstverband bij Ajax

© IMAGO

Ron Jans heeft geen oren naar een dienstverband bij Ajax, zegt hij in gesprek met de NOS. De trainer van FC Utrecht werd onlangs door onder meer René van der Gijp in verband gebracht met een dienstverband in Amsterdam. Jans zelf staat daar echter niet voor open.


Vidéos OneFootball


"René heeft er natuurlijk wel verstand van", zegt hij met een knipoog. "Nee, grapje. Als Ajax al contact zou willen opnemen, dan hoeven ze dat niet te doen. Ik heb in september voor anderhalf jaar bij FC Utrecht getekend en heb het geweldig naar mijn zin."

Image de l'article :Ron Jans is heel duidelijk over mogelijk dienstverband bij Ajax

© IMAGO - John van 't Schip is in principe maar tot het eind van het seizoen trainer van Ajax.

Jans wil zijn contract uitdienen in Stadion Galgenwaard. “En ik ben van: een man een man, een woord een woord. Loyaliteit en betrouwbaarheid vind ik een groot goed. Dus ik ga op dit moment naar geen enkele andere club.” De wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht begint zondag om 12.15 uur.

Van der Gijp zei maandag in de podcast KieftJansenEgmondGijp dat hij Jans de perfecte kandidaat vindt voor Ajax. “Maak hem trainer, doe niet moeilijk. Doe niet gek”, was hij duidelijk. De 65-jarige oefenmeester presteert momenteel fantastisch als trainer van FC Utrecht, waar hij de al na drie speelrondes ontslagen Michael Silberbauer opvolgde. “Hij heeft daar de staf gewoon gelaten zoals die was. Hij heeft niemand meegenomen, alleen zichzelf.”

“Wat hij bij PEC Zwolle flikte, wat hij bij Twente flikte en nu bij Utrecht flikt... Het is heel simpel: iedereen op de goede plek zetten en een duidelijke boodschap meegeven zodat de Josip Sutalo’s van deze wereld goed tot hun recht komen. Hij gaat werken bij een elftal dat niet beter is dan Twente”, besluit de analist.

À propos de Publisher