PSV’er vertrekt na ‘ongelooflijke prestatie’ uit Eindhoven: ‘Onvergetelijke tijd’ | OneFootball

PSV’er vertrekt na ‘ongelooflijke prestatie’ uit Eindhoven: ‘Onvergetelijke tijd’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·20 mai 2024

PSV’er vertrekt na ‘ongelooflijke prestatie’ uit Eindhoven: ‘Onvergetelijke tijd’

Image de l'article :PSV’er vertrekt na ‘ongelooflijke prestatie’ uit Eindhoven: ‘Onvergetelijke tijd’

Patrick van Aanholt keert na de zomer niet meer terug bij PSV. Via Instagram laat de linksback, die gehuurd werd van Galatasaray en waar hij een aflopend contract heeft, weten zijn laatste wedstrijd voor de Eindhovenaren te hebben gespeeld.

De 33-jarige Van Aanholt geeft aan als klein kind en PSV-fan de droom te hebben gekoesterd om voor het eerste elftal te mogen spelen. “Uiteindelijk werd deze droom werkelijkheid, en keerde ik terug als ervaren speler naar de club van mijn hart”, schrijft Van Aanholt. “Het was als thuiskomen. Mijn gezin en ik hebben intens genoten van ieder moment dat we hier hebben doorgebracht. De warmte en passie van jullie, de fans, hebben ons hart verwarmd.”


Vidéos OneFootball


Van Aanholt wist met PSV beslag te letten op de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal, en won dit seizoen de landstitel in Eindhoven. “Wat een ongelooflijke prestatie hebben we neergezet, en dat is mede dankzij jullie, de fans. Nu mijn contract afloopt, heb ik gisteravond mijn laatste wedstrijd gespeeld voor PSV. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan de fantastische fans, het bestuur, onze toegewijde trainers, mijn teamgenoten en alle hardwerkende mensen achter de schermen. Jullie allen hebben mijn tijd bij PSV onvergetelijk gemaakt”, besluit hij.

À propos de Publisher