Oud-international onthult reactie Veerman na pijnlijke wissel tegen Oostenrijk | OneFootball

Oud-international onthult reactie Veerman na pijnlijke wissel tegen Oostenrijk | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·27 juin 2024

Oud-international onthult reactie Veerman na pijnlijke wissel tegen Oostenrijk

Image de l'article :Oud-international onthult reactie Veerman na pijnlijke wissel tegen Oostenrijk

André Ooijer heeft onthuld wat Joey Veerman hem antwoordde na zijn vroege wissel tegen Oostenrijk. De oud-verdediger stuurde de PSV’er een berichtje nadat hij een slechte beurt had gemaakt in de laatste groepswedstrijd van het Europees Kampioenschap.

“Ik heb Joey even een appje gestuurd”, vertelt Ooijer in De 538 Ochtendshow. “Zo van ‘hou je taai en kom op’, dat soort dingen.” Vervolgens wordt hem gevraagd wat Veerman daarop antwoordt. “Dat het wel eventjes hard aankomt en dat hij gewoon door moet”, geeft de oud-international aan. “Simpel hè? Je kan gaan lopen huilen in een hoekje, maar daar win je ook niks mee.”


Vidéos OneFootball


Veerman werd dinsdag in het laatste groepsduel van Oranje, tegen Oostenrijk, na ruim een half uur al naar de kant gehaald door Ronald Koeman. De middenvelder leed ongebruikelijk veel balverlies, waarna de bondscoach hem uit zijn lijden verloste. Uiteindelijk verloor Nederland het duel met 2-3.

Desondanks wist Oranje zich als één van de beste nummers drie wel te plaatsen voor de achtste finales. Daarin zal Nederland het opnemen tegen Roemenië. Dat duel begint op dinsdag 2 juli om 18.00 uur in München.

À propos de Publisher