Milli Böksür Baturalp Çevik, Fenerbahçe'nin Teklifini Kabul Etti | OneFootball

Milli Böksür Baturalp Çevik, Fenerbahçe'nin Teklifini Kabul Etti | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·5 juillet 2024

Milli Böksür Baturalp Çevik, Fenerbahçe'nin Teklifini Kabul Etti

Image de l'article :Milli Böksür Baturalp Çevik, Fenerbahçe'nin Teklifini Kabul Etti

Trabzonlu Milli Boksör Baturalp Çevik, İzmir’de düzenlenen Üst Minikler Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Turnuvanın ardından kürsüye Trabzonspor formasıyla çıkan Çevik, destek görmediği gerekçesiyle Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Trabzon kafilesinde yer alan Baturalp Çevik'in babası ve aynı zamanda antrenörü Gökhan Çevik, bu başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Pala, "Bu heyecanı bana yaşatan oğluma çok teşekkür ederim. Şimdi Bosna Hersek'teki şampiyonada bizi beklesinler." dedi.


Vidéos OneFootball


Trabzon'dan destek yok, Fenerbahçe'ye transfer

Baturalp Çevik'in kariyerindeki bir diğer önemli gelişme ise Fenerbahçe'ye transferi oldu. Trabzon'da yeterli desteği göremeyen genç boksör, Şampiyonadan sonra Fenerbahçe’den gelen teklife evet dedi. Transfer hakkında açıklamalarda bulunan Baturalp Çevik'in babası ve antrenörü olan Gökhan Çevik, "Trabzon'da maalesef destek yok. Bu da Trabzon'un ayıbı. Oğlum bu spordan ekmek yemeği tercih etti. Bu doğrultuda destek bulduğumuz yerde devam etme kararı aldık. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Bu şampiyonadan da altın madalyayla ayrılarak Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

(Kaynak/Kuzey Ekspres)

À propos de Publisher