Manchester United wil belangrijke speler van Vincent Kompany kapen | OneFootball

Manchester United wil belangrijke speler van Vincent Kompany kapen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·30 juin 2024

Manchester United wil belangrijke speler van Vincent Kompany kapen

Image de l'article :Manchester United wil belangrijke speler van Vincent Kompany kapen

Manchester United heeft zijn zinnen gezet op Matthijs de Ligt, de 24-jarige centrale verdediger van Bayern München. De vraag is of Vincent Kompany hem wil zien vertrekken.

De Engelse club, onder leiding van manager Erik ten Hag, heeft serieuze interesse getoond in de Nederlander, die momenteel actief is bij de Duitse grootmacht.


Vidéos OneFootball


Afgelopen seizoen kampte Manchester United met aanhoudende problemen in het centrum van de verdediging. Lisandro Martinez was de enige speler die zijn plaats wist te behouden, terwijl Raphäel Varane de club transfervrij heeft verlaten.

Bovendien loopt het contract van routinier Johnny Evans binnenkort af, wat de behoefte aan versterking in de defensie benadrukt. Matthijs de Ligt geldt momenteel als een van de meest concrete opties om de defensieve linie van Manchester United te versterken.

De Nederlander heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Bayern München en wordt gezien als een ideale kandidaat om de achterhoede van United te stabiliseren. Ondanks de concrete interesse in De Ligt, worden de financiële mogelijkheden op Old Trafford niet als onbeperkt beschouwd.

Manchester United zal wellicht creatief moeten zijn om de transfer van De Ligt te realiseren, gezien de competitieve markt en de financiële uitdagingen waar clubs momenteel mee te maken hebben.

À propos de Publisher