Johan Derksen ziet grote naam van het Nederlands elftal 'heel kwalijk' gedrag vertonen | OneFootball

Johan Derksen ziet grote naam van het Nederlands elftal 'heel kwalijk' gedrag vertonen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·15 juillet 2024

Johan Derksen ziet grote naam van het Nederlands elftal 'heel kwalijk' gedrag vertonen

Image de l'article :Johan Derksen ziet grote naam van het Nederlands elftal 'heel kwalijk' gedrag vertonen

Johan Derksen is niet te spreken over de houding van Virgil van Dijk. De analist van Vandaag Inside vindt dat de verdediger van het Nederlands elftal ‘zeikt’ over de kritiek die hij krijgt.

“Ik vind het heel kwalijk dat een aanvoerder van het Nederlands elftal die altijd alles volgens de regels doet en altijd precies zegt wat de mensen willen horen, een nette jongen, dat die gaat zeiken wanneer hij een keer zeer terecht kritiek krijgt”, zegt Derksen bij Vandaag Inside.


Vidéos OneFootball


Van Dijk liet na de groepswedstrijd tegen Oostenrijk (2-3 nederlaag) weten dat hij de kritiek 'hoog opnam' Zo vond Marco van Basten dat hij niet voldoende leidinggaf en organiseerde. Over die kritiek ‘zeiken’ deed Van Dijk niet: hij zei de kritiek wel te begrijpen. "Dat neem ik mezelf ook kwalijk. Ik ben niet gek, want ik weet ook wel wanneer ik beter kan en moet. Daar werk ik ook aan. Het is voor mij persoonlijk belangrijk om hiermee aan de slag te gaan en dat gebeurt ook zeker. Ik neem dit hoog op en het raakt me wel”, zei Van Dijk toen.

À propos de Publisher