Hwang blij in Rotterdam: "Ik hou van de club en de stad" | OneFootball

Hwang blij in Rotterdam: "Ik hou van de club en de stad" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·6 octobre 2024

Hwang blij in Rotterdam: "Ik hou van de club en de stad"

Image de l'article :Hwang blij in Rotterdam: "Ik hou van de club en de stad"

was vandaag belangrijk voor Feyenoord door zijn eerste treffer te maken in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De Zuid-Koreaan was overal op het veld te vinden en maakte de 2-0 vlak voor rust. In gesprek met ESPN laat Hwang weten dat hij blij is om Feyenoorder te zijn.

"Wij scoorden twee goals en zij maar één. Dat is het grootste verschil vandaag," begint Hwang zijn verhaal. "Ik ben trots op mijn teamgenoten vanwege de energie die we vandaag brachten. Natuurlijk hadden we het aan het begin van de eerste helft moeilijk. We kwamen na de goal goed in de wedstrijd. We moeten eraan werken om het de hele wedstrijd vol te houden. We hebben gewonnen en daar is iedereen blij mee. Als ploeg hadden we deze punten nodig en ze werken mee voor het zelfvertrouwen van het team."


Vidéos OneFootball


Het lijkt alsof Hwang al jaren meespeelt in het elftal van Feyenoord. De vraag is dan ook of hij zelf vindt dat de competitie bij hem past. "Ik kan dat zelf niet zeggen. Dat moeten de mensen zeggen die mij zien spelen. Ik zal in ieder geval elke wedstrijd weer enorm mijn best doen. Ik ben me nog aan het aanpassen aan de competitie, het team, het systeem en het land. Ik geniet van elk moment dat ik hier ben en ik zal alleen maar beter worden. Het is begrijpelijk dat iedereen vermoeid is door het drukke wedstrijdschema, maar we moeten dankbaar zijn dat we mogen spelen voor deze club, en daarbij hoort dat we altijd klaar moeten zijn om te spelen."

Hwang is inmiddels een tijdje in Rotterdam en de middenvelder heeft het naar zijn zin. "De eerste weken zijn geweldig. Ik hou echt van de club en van de stad. Iedereen staat voor me klaar en ook voor mijn familie. Ik kan niet wachten om mijn vrouw en dochter hiernaartoe te halen om alles aan hen te laten zien. Ik ben trots op mezelf dat ik hier ben en mag spelen voor deze grote club. Olympiakos en Rode Ster Belgrado waren ook grote clubs met uitzinnige fans, maar nu ben ik hier bij deze club met deze fantastische fans. Je kunt niet, als je bij het stadion aankomt, een vermoeide indruk achterlaten. Je moet de fans terugbetalen voor hun geweldige support. Het maakt ze niet uit wat voor wedstrijd het is. Ze zijn er altijd, zowel bij thuis- als uitwedstrijden."

À propos de Publisher