Met deze 24 spelers vliegt Feyenoord van Rotterdam naar Girona | OneFootball

Met deze 24 spelers vliegt Feyenoord van Rotterdam naar Girona | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·1 octobre 2024

Met deze 24 spelers vliegt Feyenoord van Rotterdam naar Girona

Image de l'article :Met deze 24 spelers vliegt Feyenoord van Rotterdam naar Girona

Feyenoord reist vandaag (dinsdag) naar Spanje, voor de uitwedstrijd tegen Girona FC in de Champions League. Na aankomst staan zoals gebruikelijk nog een persconferentie en training in het stadion van de tegenstander op het programma. Plamen Andreev is niet speelgerechtigd voor aankomend duel, maar reist wel af naar Catalonië.

Bart Nieuwkoop is er niet bij. De verdediger is nog altijd geblesseerd en werkt in Rotterdam verder aan zijn herstel. De verwachtingen afgelopen vrijdag waren dat Nieuwkoop tegen Girona FC weer zou kunnen aansluiten bij de groepstraining, maar dat is nog niet het geval. Of de rechtsback tegen FC Twente weer minuten kan maken, is nog afwachten.


Vidéos OneFootball


Naast Nieuwkoop zijn ook Calvin Stengs, Santiago Gimenez en Quilindschy Hartman niet afgereisd naar Spanje voor het Champions League-duel, dat woensdagavond om 18:45 uur op het programma staat .Feyenoord Onder 19 is eveneens onderweg naar Girona. Het beloftenelftal speelt woensdag om 14:00 uur een duel in de UEFA Youth League. De wedstrijd tegen Girona FC O19 wordt live uitgezonden op Feyenoord ONE.

À propos de Publisher