'Wolverhampton Wanderers zoekt contact met Feyenoord om verdediger over te nemen' | OneFootball

'Wolverhampton Wanderers zoekt contact met Feyenoord om verdediger over te nemen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·18 de junio de 2024

'Wolverhampton Wanderers zoekt contact met Feyenoord om verdediger over te nemen'

Imagen del artículo:'Wolverhampton Wanderers zoekt contact met Feyenoord om verdediger over te nemen'

Wolverhampton Wanderers lijkt binnenkort een bod te gaan doen op Thomas Beelen. De Premier League-club heeft al contact gezocht met Feyenoord en weet ongeveer waar het aan toe is, zo meldt 1908.nl.

De Wolves zouden via de speler zelf het contact hebben gelegd, de club is nog niet officieel benaderd. Er zou een bedrag van rond de 20 miljoen euro nodig zijn om Beelen naar Engeland te laten verhuizen. De club uit Wolverhampton werd afgelopen seizoen 14e in de Premier League.


OneFootball Videos


Er ligt in Rotterdam ook een nieuw contract klaar voor de centrale verdediger, die dit seizoen tot 20 Eredivisie-wedstrijden kwam. Vorige zomer werd Beelen overgenomen van PEC Zwolle voor zo'n drie miljoen euro. In Zwolle kwam hij uiteindelijk tot slechts 33 wedstrijden.

Volgens 1908.nl is contractverlenging nog altijd het meest waarschijnlijke scenario voor de 23-jarige verdediger. FC Kopenhagen toonde ook al interesse in Beelen, maar die kregen een 'nee' op het rekest. Een Italiaanse club zou ook geïnteresseerd zijn (geweest).

Ver detalles de la publicación